Cleveland Browns - Baltimore Ravens
17 napja
no
7 240
ez van attol a bironak kellett volna fujni es keszAz nem volt gancsolas Lamaron?Én is úgy láttam. JOK nem az szándékos típus, de ez befigyelt.
Benibácsi
ktms
17 napja
ktms
613
Az nem volt gancsolas Lamaron?Én is úgy láttam. JOK nem az szándékos típus, de ez befigyelt.
Benibácsi
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
17 napja
Benibácsi
783
Az nem volt gancsolas Lamaron?
17 napja
ktms
613
3.és 4Oda-vissza megy ez
óriásholding a blitzen, nekünk nem fújják
gedam
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
17 napja
gedam
5 881
lehet fogadni vhol, hogy holding zászlónk lesz egy first downnál?
17 napja
no
7 240
Elhiszem ha mondod, de akkor siralmas a C poszt osszesegebenLinderbaum.miert határeset? Top 5-os de lehet top 3-as a posztjánKit igazolnal ujra Oweh-Bate-Linderbaum? ZF-t en igen, Linderbaum hatareset, elso kettot semmikeppen.szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Persze jó lenne, de elit wr és elit O fal sem ártana.
Ha ennyi luk van akkor nem 2 elsővel tömnék be 1et
Snagal
no
Benibácsi
17 napja
no
7 240
En nem edge-t szeretnek csak az volt feldobva, de a kerdes nalam az hogy egy elit premium posztert adnek e ketto elso kort es igen. Linderbaum egy ok pick, kozel sem elit, ZF az egyetlen a 4 kozul akit sajnalnek, de egy AJ Brown-ert orommel adnam. Persze ha a draftjaink betomnenek lyukakat akkor nem, de nem igy van.Első kettőt nem valószínű.Kit igazolnal ujra Oweh-Bate-Linderbaum? ZF-t en igen, Linderbaum hatareset, elso kettot semmikeppen.szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
no
Második kettő nálam ok.
De nézheted úgyis a kérdést hogy Flowerst + egy másik elsokorost bealdoznad egy edge-ert akkor jobban néznénk ki?
Pont te mondod hogy az O ra költenél inkább, mert az a logikus és általában én vagyok aki nem tud haladni a korral és még mindig a régi Ravens D -be vagyok szerelmes, most még is én védem az O pickeket egy edge-el szemben 😀
Snagal
itt van a D egy rakat penz van rakoltve de nyomas nincs es a sec sem all meg a laban es itt Orr tud segiteni vagy minoseg akar egy CB aki tud 1 vs 1 es nem kellene 2 hS allandoan, vagy egy diszno edge. Szoval bizhatunk Orr-ban es a szomoru hogy az O adja a D-nek a megoldast es igy is szivjak a passzt.
17 napja
Benibácsi
783
Linderbaum.miert határeset? Top 5-os de lehet top 3-as a posztjánKit igazolnal ujra Oweh-Bate-Linderbaum? ZF-t en igen, Linderbaum hatareset, elso kettot semmikeppen.szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
no
17 napja
Snagal
898
Első kettőt nem valószínű.Kit igazolnal ujra Oweh-Bate-Linderbaum? ZF-t en igen, Linderbaum hatareset, elso kettot semmikeppen.szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
no
Második kettő nálam ok.
De nézheted úgyis a kérdést hogy Flowerst + egy másik elsokorost bealdoznad egy edge-ert akkor jobban néznénk ki?
Pont te mondod hogy az O ra költenél inkább, mert az a logikus és általában én vagyok aki nem tud haladni a korral és még mindig a régi Ravens D -be vagyok szerelmes, most még is én védem az O pickeket egy edge-el szemben 😀
17 napja
no
7 240
Az a hiba valóban Dorsey hülye hívása 3&15-re és Wilson hibája. Ravens TD-t ért. Jó csapat ellen nem lehet hibázni.Latnia kellett volna W-nak
ktms
17 napja
ktms
613
Az a hiba valóban Dorsey hülye hívása 3&15-re és Wilson hibája. Ravens TD-t ért. Jó csapat ellen nem lehet hibázni.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
17 napja
no
7 240
Kit igazolnal ujra Oweh-Bate-Linderbaum? ZF-t en igen, Linderbaum hatareset, elso kettot semmikeppen.szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
17 napja
Snagal
898
Nem, de a második és harmadik körök még annál is szarabbul.olyan jol sikerulnek az elsokoroseink?szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
no
Ha szarul draftolunk akkor nem herdalom el a legeselyesebb pickjeinket hacsak nem egyetlen darab hiányzik a kirakósbol.
17 napja
no
7 240
azt hittem a sackrol beszelsz😊Szoval az O# mar vakit is? 😄Nyomas gecc.ez nem nyomas volt, Winston vak
Lasztival.
RedFive
no
RedFive
17 napja
ktms
613
Nagyon nagy volt a sack előtt, ahogy megkerülte a falat. Egy hiba, büntető TD.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
17 napja
Szoval az O# mar vakit is? 😄Nyomas gecc.ez nem nyomas volt, Winston vak
Lasztival.
RedFive
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
17 napja
ilyen fos 2 minute drive managementet is rég láttam 😀
17 napja
Nyomas gecc.Lasztival.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
17 napja
no
7 240
olyan jol sikerulnek az elsokoroseink?szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
Snagal
17 napja
Snagal
898
szoval ki nem adna egy elit edgeert 2 elso kort?Például én
no
17 napja
no
7 240
Itt van egy csomo valasz, OL magaban gyenge, Nyomas nulla,