Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
pats ellen lesz meccsük és a patsnek ott van még a bills-doplhins-billsnyilván, én is több esélyt adok nekik mind a 2 3 győzelmes csapatnak afc-ben azaz 3 vegyük ide a brownst is ugye.akarsz fogadni h PO-ban lesznek e?nem fogadok, de a "rakat jobb rekord" az csak félig igaz
Kúrfürst briareos
9. helyen vannak jelenleg szal 2 csapatot kell "átugrani" és hát se a pats se a chargers nem tűnik olyannak amit ne lehetne
Chase nélkül nehéz lesz nyilván, de nagyon nem lepődnék meg ha bejutnának
több esélyt adok nekik mint bármelyik 3 vagy kevesebb győzelmes csapatnak
Negritis, a vajda
mennek még ravens, kc, titans, bills ellen ha ott nem nyernek 1-et akkor 8-9 (feltéve h többit hozzák) és avval nem mész PO-ba idén AFCben
Kúrfürst briareos
és a chargers sorsolása se triviális
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nyilván, én is több esélyt adok nekik mind a 2 3 győzelmes csapatnak afc-ben azaz 3 vegyük ide a brownst is ugye.akarsz fogadni h PO-ban lesznek e?nem fogadok, de a "rakat jobb rekord" az csak félig igaz
Kúrfürst briareos
9. helyen vannak jelenleg szal 2 csapatot kell "átugrani" és hát se a pats se a chargers nem tűnik olyannak amit ne lehetne
Negritis, a vajda
mennek még ravens, kc, titans, bills ellen ha ott nem nyernek 1-et akkor 8-9 (feltéve h többit hozzák) és avval nem mész PO-ba idén AFCben
több mint 2 éve
Most is megutottek Burrowt rendesen.... Ez mar csak garbage time.
több mint 2 éve
tényleg túl későn ébredtek ...
több mint 2 éve
akarsz fogadni h PO-ban lesznek e?nem fogadok, de a "rakat jobb rekord" az csak félig igaz
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kikaptak a Steelerstol es a Ravenstol is. Most a Brownstol. Igy nehez lesz a csopotbol kijutni is nemcsak megnyerni. Ha Chase hianyzik nagy cumi lesz, de ez az offense fal is siralmas: sok sack, de Mixonnak sem megy. Ebbol nem lesz PO.
több mint 2 éve
És a szezon második fele piszok nehéz lesz.hát most kintről néznek befele, és rakat jobb rekord van afc-ben4-4el állnak, sztem messze nincsenek azok elszállvaEnnek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
akarsz fogadni h PO-ban lesznek e??hát most kintről néznek befele, és rakat jobb rekord van afc-ben4-4el állnak, sztem messze nincsenek azok elszállvaEnnek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
7 csapat megy PO-ba, a chargers 4-3 a pats 4-4
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
?hát most kintről néznek befele, és rakat jobb rekord van afc-ben4-4el állnak, sztem messze nincsenek azok elszállvaEnnek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
7 csapat megy PO-ba, a chargers 4-3 a pats 4-4
több mint 2 éve
hát most kintről néznek befele, és rakat jobb rekord van afc-ben4-4el állnak, sztem messze nincsenek azok elszállvaEnnek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
4-4el állnak, sztem messze nincsenek azok elszállvaEnnek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ami késik nem múlik. Jött az a 2. Chubb td
több mint 2 éve
jah ezzel a td-vel eldőlt
több mint 2 éve
Ennek vege... A Bengals vedok csak videoznak...kezd elszállni a bengals PO reménye is, főleg ha chase sokáig kiesik
Kájzerszóze
több mint 2 éve
falcons-raiders-chargers-ravens simánén bármikor kinézem a brownsból h leolvadRavens elleni? Ahhoz kell a browns leolvadás is, ahogy akkor kellett a ravensé isBengals on the board. Csak hát ez már későmost kiderül van e egy kis tua burrowban 😛
shagi0206
😀 😀
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
a browns itt csak futtat a semmire és úgyis megvan
több mint 2 éve
én bármikor kinézem a brownsból h leolvadRavens elleni? Ahhoz kell a browns leolvadás is, ahogy akkor kellett a ravensé isBengals on the board. Csak hát ez már későmost kiderül van e egy kis tua burrowban 😛
shagi0206
😀 😀
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ravens elleni? Ahhoz kell a browns leolvadás is, ahogy akkor kellett a ravensé isBengals on the board. Csak hát ez már későmost kiderül van e egy kis tua burrowban 😛
shagi0206
😀 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Mcpherson idén szarMost kell szarnak lennie a kisbuzinak amikor nálam rúg fantasyben...
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Jo a kickerem... Minusz hegyek a fantasyban. Burrow passza is eleg szar volt amugy... De ez mar kesoi valoban....
több mint 2 éve
Bengals on the board. Csak hát ez már későmost kiderül van e egy kis tua burrowban 😛
shagi0206
😀 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Mcpherson idén szar
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Bengals on the board. Csak hát ez már késő