Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
zsutu
785
Vagy minimum playcallingot elvenni tőle.tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀Hátha kirúgják ezért holnap.
Drip
iktriad
több mint 6 éve
tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀Hátha kirúgják ezért holnap.
Drip
több mint 6 éve
tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀
több mint 6 éve
Kizer el akarja adni még egyszer.
több mint 6 éve
Ez semmi nem volt a Chargers meccshez képest. 😊Semmi bajom veletek, sőt talán az AFC-ben titeket bírlak legjobban (természetesen a Browns után), de ez a big lucky későbbre kellett volna tartogatnotok.Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
iktriad
zsutu
több mint 6 éve
A fene.Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊nem nagyon
iktriad
Giowa
több mint 6 éve
zsutu
785
Semmi bajom veletek, sőt talán az AFC-ben titeket bírlak legjobban (természetesen a Browns után), de ez a big lucky későbbre kellett volna tartogatnotok.Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
iktriad
több mint 6 éve
Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊nem nagyon
iktriad
több mint 6 éve
Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊
több mint 6 éve
Hát ez hihetetlen.Van olyan Cleveland drukker, aki száraz novembert tart? Elismerésem neki.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
zsutu
785
GETSZÓ :'DÉn miért nem lepődnék meg ha menesztenék meccs után?
Remélem azért ez egy koporsószögnek felér Huenak 😀
Drip
több mint 6 éve
Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
több mint 6 éve
GETSZÓ :'D Remélem azért ez egy koporsószögnek felér Huenak 😀
több mint 6 éve
zsutu
785
Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.
több mint 6 éve
Csak, hogy győzzön az igazság
több mint 6 éve
Same old browns...
több mint 6 éve
CAPTAIN TELVIN!!!
több mint 6 éve
na kérem 😊
több mint 6 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 6 éve
ennek rohadtul nincs még vége sajnosJa, adtak még egy sanszot Gipsonnak a picksixre.
Stoki
több mint 6 éve
Mondjuk azért ez a defense jó volt ma, csak egy TD-t engedtek a bírókkal együtt