Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Igen, elsőre lófasz volt, szemből egyértelmű...itt tilos a romantika 😊Én élőben is láttam hogy nem tud ballal a labdáért nyúlni.
Ez a TO most Ben faszsága volt...elbeszélte az időt
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Igen, elsőre lófasz volt, szemből egyértelmű...itt tilos a romantika 😊Ez a TO most Ben faszsága volt...elbeszélte az időt
több mint 7 éve
Néha elgondolkodok hogy ugyanezt a meccset nézzük-e?Brown nyúlt át.Ez lófasz sem voltEz? Ez easy call volt. Az utolsó 10 yardon végig fogta a bal kezét.
Szokol
Soldados
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
LOL. Nem. Nem engedte a védő, hogy felemelje a kezét, mert végig fogta. Teljesen egyértelmű volt.Brown nyúlt át.Ez lófasz sem voltEz? Ez easy call volt. Az utolsó 10 yardon végig fogta a bal kezét.
Szokol
Soldados
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Brown nyúlt át.Ez lófasz sem voltEz? Ez easy call volt. Az utolsó 10 yardon végig fogta a bal kezét.
Szokol
Soldados
több mint 7 éve
Ez lófasz sem voltFogta az egyik kezét
Szokol
több mint 7 éve
Ez lófasz sem voltEz? Ez easy call volt. Az utolsó 10 yardon végig fogta a bal kezét.
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ez lófasz sem volt
több mint 7 éve
Spy
2 337
Dupreevel lehet megszívta volna
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Kizer ha így folytatja, úgy fog járni, mint RG3Pont ezt akartam írni. Rá kell jönnie, hogy ez már nem az ND...
Szokol
több mint 7 éve
Kizer ha így folytatja, úgy fog járni, mint RG3
több mint 7 éve
Hát, nem nekünk sikerült jobban a félidei elemzés...
több mint 7 éve
Szép drive
több mint 7 éve
létezik, hogy '98 óta nem volt blokkolt puntunk?Lehet hogy olyan nem volt amiből TD lett
Klaci79
több mint 7 éve
létezik, hogy '98 óta nem volt blokkolt puntunk?faszt, 1 órája volt 😀
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
létezik, hogy '98 óta nem volt blokkolt puntunk?
több mint 7 éve
xtaki
3 413
khm...van meg mit csiszolni ezen a tamadoalakulaton.a vedelmet meg egy kezdo iranyito darabokra szedi.
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Nem szoktam az ellenfél csapatával foglalkozni, ezért érzem azt, hogy ezt a meccset többször is megfoghattuk volna és csak a saját baromságainknak köszönhetjük, hogy izgalmas 2. félidő lesz.Egyáltalán nem ilyen meccsre számítottam és ez bizony a Browns dícsérete. Mondjuk ettől még nem lettek szimpatikusabbak 😊Ha próbálkozunk lehet akkor is... bár amúgy tetszik a védelem egyértelműen jobb mint tavalyAB baszki már 100 yard felett ...Ha hagyjátok 300at is összehoz 😊
Drip
vontod
Drip
vontod
Nekem amúgy szimpatikus fiatal csapat...holnaptól a Pit meccsig hajrá Browns 😊
több mint 7 éve
Egyáltalán nem ilyen meccsre számítottam és ez bizony a Browns dícsérete. Mondjuk ettől még nem lettek szimpatikusabbak 😊Ha próbálkozunk lehet akkor is... bár amúgy tetszik a védelem egyértelműen jobb mint tavalyAB baszki már 100 yard felett ...Ha hagyjátok 300at is összehoz 😊
Drip
vontod
Drip
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Ha próbálkozunk lehet akkor is... bár amúgy tetszik a védelem egyértelműen jobb mint tavalyAB baszki már 100 yard felett ...Ha hagyjátok 300at is összehoz 😊
Drip
vontod
több mint 7 éve
A 63 yard nagy részét a dpi hozta össze. Ettől még kb rettenetes formában kezdtünk. AB-t látom a killer B-kből egyedül motiváltnak.Nem attól hazai pálya, hogy 63 yard büntink van, mert az lehetne jogos is. De DPI és Bell illegal blokkja erősen véleményes volt.63 penalty yard kb 2 negyed alatt az erős hazai pálya.hazai pályára jó volt az a DPI a TD előtt...nem vagyunk annyira jók, hogy ezt kellene...sajnosEz miért is volt szabálytalan blokk?Ezt szerintem csak hazai pálya volt.
Soldados
vontod
Klaci79
vontod
De nem ezért szoros a meccs, hanem azért, mert az O impotens módon játszik. Mindenesetre ez az AB-re épített drive már kezd emlékeztetni egy NFL Offense-re.
Soldados
több mint 7 éve
AB baszki már 100 yard felett ...Ha hagyjátok 300at is összehoz 😊
Drip
több mint 7 éve
Bekellet volna gurulnia Bennek!Ennyi idő alatt megkávézhatott volna és elolvashatta volna Pittsburgh Curier sportrovatát is. Az idő mindenesetre őt igazolta. 😊 JJ szép volt.
steelwolf