Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Watt tetszik
több mint 7 éve
Nem attól hazai pálya, hogy 63 yard büntink van, mert az lehetne jogos is. De DPI és Bell illegal blokkja erősen véleményes volt.63 penalty yard kb 2 negyed alatt az erős hazai pálya.hazai pályára jó volt az a DPI a TD előtt...nem vagyunk annyira jók, hogy ezt kellene...sajnosEz miért is volt szabálytalan blokk?Ezt szerintem csak hazai pálya volt.
Soldados
vontod
Klaci79
vontod
De nem ezért szoros a meccs, hanem azért, mert az O impotens módon játszik. Mindenesetre ez az AB-re épített drive már kezd emlékeztetni egy NFL Offense-re.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
AB baszki már 100 yard felett ...
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Szar az O, de akkor mit mondjanak "szegény" Cinci szurkolók
több mint 7 éve
James!!!
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
huhhh...ez így szép volt....
több mint 7 éve
Bekellet volna gurulnia Bennek!
több mint 7 éve
63 penalty yard kb 2 negyed alatt az erős hazai pálya.hazai pályára jó volt az a DPI a TD előtt...nem vagyunk annyira jók, hogy ezt kellene...sajnosEz miért is volt szabálytalan blokk?Ezt szerintem csak hazai pálya volt.
Soldados
vontod
Klaci79
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Azért milyen jó fejek a clevelandiek, hogy Brownt mindig üresen hagyják. Így azért könnyebb!
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
hazai pályára jó volt az a DPI a TD előtt...nem vagyunk annyira jók, hogy ezt kellene...sajnosEz miért is volt szabálytalan blokk?Ezt szerintem csak hazai pálya volt.
Soldados
vontod
több mint 7 éve
Brown-ban bízhatunk
több mint 7 éve
Ez miért is volt szabálytalan blokk?Ezt szerintem csak hazai pálya volt.
Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
AB is AB.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ez miért is volt szabálytalan blokk?
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
ez mi szabálytalanság volt? 😀
több mint 7 éve
Én nem láttam Bellt szabálytalannak, de segáz.
több mint 7 éve
Érdeklődni szeretnék, hogy ez már a SB-run? 😊Nem. ez SZB run. (sz***nk b*****g)
Szokol
több mint 7 éve
Érdeklődni szeretnék, hogy ez már a SB-run? 😊
több mint 7 éve
Pontszerzési esély, puntol a CLE. 😊
több mint 7 éve
Egyáltalán nem az, de talán kicsit rugdosni kellene Bell-t...Azért az nem normális, hogy mindössze négyszer futottunk...mér nem futunk?Láttad mire mentünk eddig futással? Na azért.
altoreg79
vontod
Soldados
több mint 7 éve
kemény 3 yardért.És mire megyünk az 1-2 yardos passzokkal????mér nem futunk?Láttad mire mentünk eddig futással? Na azért.
altoreg79
vontod
Volt összesen talán 5 futójátékunk...vicc
Klaci79
több mint 7 éve
Na nem mintha a pass olyan jól menne.mér nem futunk?Láttad mire mentünk eddig futással? Na azért.
altoreg79
vontod
több mint 7 éve
Azért az nem normális, hogy mindössze négyszer futottunk...mér nem futunk?Láttad mire mentünk eddig futással? Na azért.
altoreg79
vontod
több mint 7 éve
mér nem futunk?Láttad mire mentünk eddig futással? Na azért.
altoreg79