Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
altoreg79
64
mér nem futunk?
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
most egy sima TD-t úsztunk meg....
több mint 7 éve
Tragikus ez az offense...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Azért az OL is nagy szar ma...jó lenne ezt sokkal komolyabban venni...persze ez a playcalling egyszerűen szánalmas
több mint 7 éve
Eddig úgy voltam vele, hogy jólvan-jólvan balfaszkodunk, de úgyis behúzzuk.Az a baj hogy úgy fest azt gondoltuk elég ha kimennek a mezek és nyerünk.
Most már nem annyira vagyok biztos 😀
tenorx
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
No way, megfogtunk egy harmadik és rövidet? Na ilyen tényleg nem volt tavalyGarett nélkül ráadásul
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
No way, megfogtunk egy harmadik és rövidet? Na ilyen tényleg nem volt tavaly
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Nem ezt mondtam. De megkezdett mozdulat volt Shazier részéről is.Már csúszott be, ergo feladta magát. Üssük a földön is?Shazier, bravó. Dirty az már megy.Én személy szerint nem bírom ezt. Nem fejre, nem térdre ment. Ha a QB futónak képzeli magát akkor ne sírjonmár egy hittől...
Joey Tribbiani
vontod
Joey Tribbiani
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Eddig úgy voltam vele, hogy jólvan-jólvan balfaszkodunk, de úgyis behúzzuk.Most már nem annyira vagyok biztos 😀
több mint 7 éve
BB se túl pontos eddig
több mint 7 éve
Már csúszott be, ergo feladta magát. Üssük a földön is?Shazier, bravó. Dirty az már megy.Én személy szerint nem bírom ezt. Nem fejre, nem térdre ment. Ha a QB futónak képzeli magát akkor ne sírjonmár egy hittől...
Joey Tribbiani
vontod
több mint 7 éve
Kemény srác, ebből a hatalmas dirty hit-ből felállt :/
több mint 7 éve
Shazier, bravó. Dirty az már megy.Én személy szerint nem bírom ezt. Nem fejre, nem térdre ment. Ha a QB futónak képzeli magát akkor ne sírjonmár egy hittől...
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Tessék, a spec team is ügyes.
több mint 7 éve
Shazier, bravó. Dirty az már megy.Hirtelen azt hittem Kizer nem áll fel :/
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Shazier, bravó. Dirty az már megy.
több mint 7 éve
Shazier okos
több mint 7 éve
3. és 12-nél hogy lehet 7 yardos passzt hívni?Kérdezd Hélit!
Soldados
több mint 7 éve
geleven
136
Mi ez a sok drop?!
több mint 7 éve
Ahogy elnézem Bell is többet edzhetett volna mint hogy amiatt pampog hogy kevés a lé...
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Jééé, látod kedves héli megy Bennek a 10 yardos passz is, ezt erőltessük talán.nem akarja, nehogy túlvállalja magát...
Soldados
több mint 7 éve
3. és 12-nél hogy lehet 7 yardos passzt hívni?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Szervusztok jól öltözött fiúk és lányok. Összefoglalót kérhetek az első negyedről?Offense szar, defense átlagos, spec team király. 😊
Szokol
több mint 7 éve
Delay of gém. Bazze ez miez? hol vagyunk már?