Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Spy
2 337
Szétszedik ezt a D-t szeptemberben
több mint 7 éve
Na jó kapott egy büntit Watt is, nem baj.
több mint 7 éve
Én se tennék rá nagyobb összeget hogy kihúzza az évad végéig.Kizernek max 8 meccset jósolok.Na, ebben egyetértünk. Az előbb ha Watt két lépéssel közelebb van, hátulról ketté töri.
Soldados
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Eddig Chickillo is nagyon tetszik...felküzdötte magát, pedig a draftja után még ki is basztuk egyszer
több mint 7 éve
Jaj de felkúr, hogy az injury reportba is belemondják a Surface tabletet.
több mint 7 éve
Back to back bünti, jólvan.
több mint 7 éve
Ez miért volt szabálytalan?
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
ez most valami hülye vicc?
több mint 7 éve
Kizernek max 8 meccset jósolok.Na, ebben egyetértünk. Az előbb ha Watt két lépéssel közelebb van, hátulról ketté töri.
Soldados
több mint 7 éve
xtaki
3 413
imadom ezt a jatekot 😊
több mint 7 éve
Kizernek max 8 meccset jósolok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Kkizer ilyenkor igazán kidobhatná
több mint 7 éve
Gay mi hitet tolt 😀 Aztakurva.
több mint 7 éve
T.J. Watt nagyon tetszik eddig.Nem csak a sack(ek) hanem a folyamatos pressure is jön tőle.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Csak vicceznek. De ha még egy bubble megy Bryantnak, beállok a táborbaSzerintem várjunk még ezt kijelenteni...Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
Szokol
vontod
több mint 7 éve
Más utakon járunk! 😊Gyanús vagy te nekem, nem láttad a dpi-t, hélit élteted. Biztos Steelers szurker vagy? 😀Szerintem várjunk még ezt kijelenteni...Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
Szokol
vontod
vontod
több mint 7 éve
Gyanús vagy te nekem, nem láttad a dpi-t, hélit élteted. Biztos Steelers szurker vagy? 😀Szerintem várjunk még ezt kijelenteni...Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
Szokol
vontod
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Beérett Haley Offenze .-)Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Szerintem várjunk még ezt kijelenteni...Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀Haley a király! ,)
Klaci79
több mint 7 éve
JJ a TD gyáros 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Hihetetlen....szép játék pár yardról...nem ránk vall 😀
több mint 7 éve
Jesse!!!
több mint 7 éve
Ez mondjuk okos hívás volt.
több mint 7 éve
Nálam megfagyott mi történt?Időkérés a youtube-os chat szerint.
Drip