Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
A sackek nagy részéért kifejezetten Kizer a hibás mert abszolút nem érzi a zsebet és a nyomást.
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Ez kellett azért a pufinak is 😀
több mint 7 éve
Spy
2 337
Szokásos Ben homály pipa. 😊Ismét cserepunter formában😊 megjött az önbizalom
vontod
több mint 7 éve
7. sack? Szerencsétlen Kizer.
több mint 7 éve
A defensen látszik a fejlődés, legalább ennek örülhetünk.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Szokásos Ben homály pipa. 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Kezdett sima lenni, kellett egy Int.
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
na ezt megint faszán megdobta Ben...
több mint 7 éve
Spy
2 337
Lehet mást nézünk, bár a statok meglesznek, tény. De a passz ellen nagy a zavar és sok a missed tackle. Nem károgok, és nem rookie qb-ra gondoltamSzétszedik ezt a D-t szeptemberbenÉn nem tudom mire ez a károgás. A futást fogjuk, a passzt limitáljuk, csak a büntijeinkből éltek. A másik oldalon van egy rakat sack egy nem is szörnyű fal ellen, most már turnover is van.
Spy
Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
TJ Watt also first Steeler (since sacks became official stat) with two sacks in his NFL debut
több mint 7 éve
Nagyot kellett emelkedni hozzáÉpp dícsértem magamban Kizert, hogy nyeli a sackeket intek helyett...Azért egyáltalán nem volt könnyű lehúzni azt a lasztit.
Spy
vontod
több mint 7 éve
Épp dícsértem magamban Kizert, hogy nyeli a sackeket intek helyett...Azért egyáltalán nem volt könnyű lehúzni azt a lasztit.
Spy
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Conner is bemutatkozott
több mint 7 éve
Spy
2 337
Épp dícsértem magamban Kizert, hogy nyeli a sackeket intek helyett...
több mint 7 éve
nagyon nem érzi a zsebet kizer
több mint 7 éve
xtaki
3 413
szerintem a passzok ulnek, foleg, ha 5-15 koze mennek.Szétszedik ezt a D-t szeptemberbenÉn nem tudom mire ez a károgás. A futást fogjuk, a passzt limitáljuk, csak a büntijeinkből éltek. A másik oldalon van egy rakat sack egy nem is szörnyű fal ellen, most már turnover is van.
Spy
Soldados
több mint 7 éve
Szétszedik ezt a D-t szeptemberbenÉn nem tudom mire ez a károgás. A futást fogjuk, a passzt limitáljuk, csak a büntijeinkből éltek. A másik oldalon van egy rakat sack egy nem is szörnyű fal ellen, most már turnover is van.
Spy
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
na bazdmeg nekem ég a pofámról a bőr, kapunk vagy 3-4 ingyen 1stdownt és egy int-el zárunk
több mint 7 éve
Watt visszabüntetett 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Watt...de durva... 😀
több mint 7 éve
Bohóc hívások, a driveban háromból kettő nevetséges!
több mint 7 éve
Kéne rendelni T.J. Watt mezt 😀2 sack, 1 interception 😀
több mint 7 éve
a baj az, hogy ez elvileg egy jobb fal ...Én se tennék rá nagyobb összeget hogy kihúzza az évad végéig.Kizernek max 8 meccset jósolok.Na, ebben egyetértünk. Az előbb ha Watt két lépéssel közelebb van, hátulról ketté töri.
Soldados
Szokol
vontod