Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
Az átjött!! Csak a Gratuláció azt hittem komoly...mégiscsak úriemberek vagyunk, vagy mi a tököm 😀Tényleg nem jött át az irónia? 😀Gratulálok a Brownsnak, hogy remek teljesítménnyel kiharcolták a playoffba jutást.Hát én nem gratulálok...szerintem ez szánalmas produkció volt tőlük.
Szokol
Kb amit mi csináltunk, a Ravens "B" ellen...
Félek a jó formát jövő hétre tartogatják...
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Gabor81
803
ket het mulva talalkozunk, ket het mulva ugyanitt. ja nem. egy es..
több mint 3 éve
Azért a North csak 3 csapattal van a PO-ban
több mint 3 éve
ne legyen már meg olyan könnyedén az emberemlékezet első Browns PO-jaKevered őket a Bills-el. 😊
most már biztos, hogy a sport tv volt a sikertelenség oka, a Cleveland lesz az Arena4 Patriots-a
r.baggio
több mint 3 éve
ez igen, előre a jó playoffért srácok
több mint 3 éve
Tényleg nem jött át az irónia? 😀Gratulálok a Brownsnak, hogy remek teljesítménnyel kiharcolták a playoffba jutást.Hát én nem gratulálok...szerintem ez szánalmas produkció volt tőlük.
Szokol
Klaci79
több mint 3 éve
Gratula Barnák! Jövő héten 3. felvonás.
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
Gratulálok a Brownsnak, hogy remek teljesítménnyel kiharcolták a playoffba jutást.Hát én nem gratulálok...szerintem ez szánalmas produkció volt tőlük.
Szokol
több mint 3 éve
ne legyen már meg olyan könnyedén az emberemlékezet első Browns PO-jamost már biztos, hogy a sport tv volt a sikertelenség oka, a Cleveland lesz az Arena4 Patriots-a
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gratulálok a Brownsnak, hogy remek teljesítménnyel kiharcolták a playoffba jutást.
több mint 3 éve
Joeg, majdnem
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
akkora holdingokat engednek nekik, hogy elképesztő...nyerjenek csak 😀 😀
több mint 3 éve
prérifarkas
597
Nekem kurvára tetszik, hogy ennyire motivált a csapatHirtelen nem is tudom az eredmény kinek hízelgőbb?
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Elkapjuk és field goal? :dmajdnem jött a "segítség"
Szokol
több mint 3 éve
Elkapjuk és field goal? :d
több mint 3 éve
Gabor81
803
A playoffban is Rudinak kellene kezdenie BB ellen, hadd pihenjen az öreg.aztan a vegen benon, mint fitzmagic....ha kell 😁
Szokol
több mint 3 éve
Ez biztos csak a Browns hosszú távú taktikája, h majd Rudi vegye át BB örökségét!
több mint 3 éve
Ah, ez se zászló?? 😀
több mint 3 éve
A playoffban is Rudinak kellene kezdenie BB ellen, hadd pihenjen az öreg.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Így a legszebb...már hogy a védelem fogja megnyerni
Szerkesztette: Willie Parker