NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
65
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
3 órája
Itt nem nyerhet a Browns
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Persze, de próbáld meg megállítani magad amikor a fejed felett már eldobta a labdát, amit nem is látsz, és már éppen esel. De ezért mondjuk Newton a hibás, meg az alma. Ez egy idióta picsa zászlóEz egy vicc amit a köcsög zebrák művelnek, szégyen a sportraGondolom ez is a ráesett egész testsúllyal sztori. Szokták fújni, te is tudod.
Klaci79
Szokol
3 órája
Na de ebben az esetben nem tudott volna másképp mert a védő egy szép holdingot fogott rajtaEz egy vicc amit a köcsög zebrák művelnek, szégyen a sportraGondolom ez is a ráesett egész testsúllyal sztori. Szokták fújni, te is tudod.
Klaci79
Szokol
3 órája
Ez egy vicc amit a köcsög zebrák művelnek, szégyen a sportraGondolom ez is a ráesett egész testsúllyal sztori. Szokták fújni, te is tudod.
Klaci79
3 órája
Akarja az NFL azt a Steelers Ravens meccset
3 órája
Eza RTP ez is mi??? Lepkévé kellene vállnia és elreppenni?
3 órája
Ne-vet-sé-ges!!!
3 órája
Najo nezem inkabb a dartsot csak ez vilag vicce ami ma tortenik.
3 órája
Nagyon jó ez a D
3 órája
Nehéz elképzelni, hogy ezt a meccset ne a Steelers nyerje.
3 órája
Senkinek sincs esélye ennyi mák ellen karácsony után
We are just the Ravens!
3 órája
Ne bombázz negatív hullámokkal.Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
Én csak a Picksix-ben bízom, arra kétszer is volt sansz.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Gondold erősen, hogy ott lesz a híd...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 órája
Nem is mi lennénk ha nem lenne ennyire nyögvenyelős az egész.De azért már átvettük a játék irányitását.
Jöjjön még 2 FG, meg pár stop aztán lehet menni aludni 🙂
3 órája
Meglesz az, amint AR kezdi el hívni a játékokatMi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
3 órája
Catchszabállyal kinyírnak az éven, megint az ideget eszem miatta
We are just the Ravens!
3 órája
Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
3 órája
Teljesen szubjektív ez a dolog az a baj, és ezzel a zebrák kezében van néha 1-1 meccs sorsa. AR azt hitte, hogy a D re ment a zászló sztem.
3 órája
gedam
6 287
Nem lesz ma sackrekord. Túl gyorsan szabadul rodgers a labdától.24-6-nál majd bele kell állni a hosszabb játékokba és akkor
eaglesmcnabb
3 órája
Akkor nagyjából Rodgers arcán meg viselkedésén ott a válasz. A töke ki van a hívásokkal. Így nem lehet meccset nyerni. Csoda ez a 4 pont hátrány, de TD nélkül ezt nem nyered meg...
3 órája
Ami meg ezt a false startot illeti.....meg az OPI-t is....szóval értem Én, hogy bele kell látni valamit, de először a nyilvánvaló tackle beugrásokat kezdjük már el dobni és nem azt, hogy a center éppen a fejével picit előbb biccent kicsivel miközben elindítja a játékot....
3 órája
Csoda hogy csak 10:6 oda
3 órája
Nem lesz ma sackrekord. Túl gyorsan szabadul rodgers a labdától.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Ez a Rodgers no huddle nez ki eddig a legjobban..Átvette a hívásokat. Végre ment középre is labda.....
JéBé