NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
68
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
4
3
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
23 perce
TD meglesz azt XP kimarad 😀
23 perce
Szánalmas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
23 perce
végre középre..
24 perce
| A harmadik fordulóban mi 13-10-re kaptunk ki, eléggé hasonló meccsen. |
24 perce
Mindegy, Henry leszPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
Jövőhéten lesz már Lamar?
bobi0092
24 perce
Ezt is minden valamire valo elkapo kitopogja bazdmeg.
25 perce
Nem tűnik Sanders sajnos megoldásnak így néhány meccs után, engem nem győzött meg, nagyon nem.Ezért végig szopni egy szezont és kicsúszni top pickből megéri ... 😀fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
Drip
25 perce
Rengeteg idő van még egy OT-ra.
26 perce
Stefanskinak lenne töke, csinált volna egy fake FG-t. Ha FD, boldogság, ha nem, úgy se csinálunk 80 yardot időkérés nélkül másfél perc alatt.
27 perce
Ezért végig szopni egy szezont és kicsúszni top pickből megéri ... 😀fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
27 perce
Szerintem OT win lesz itt ma nektekJaja. Csak az elején 130 yardot feltetettünk Sanders-szel....2 drive-bólPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
Klemó
27 perce
Ellenunk osszedrotozzakPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
28 perce
Jaja. Csak az elején 130 yardot feltetettünk Sanders-szel....2 drive-bólPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
29 perce
Pedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
29 perce
Jah, ahol Henry nyom ellenünk 200 yardot meg 3 td-t és kikapunk mint a szar, nagyon szuper lesz...Tomlin takarodj!!!Kell a telt ház az utolsóra 😀
badsco
polamalu
29 perce
Én még mindig az előzön gőzölgök.....ilyen 2 perces a világon nincs....és bazdmeg azzal a MVS-sel kezdtünk, aki annyira nincs képben, hogy borzalmas....erre elvárjuk, hogy időben visszanézzen....Roman Wilson egy kurva labdát nem kapott ma sem.....
31 perce
Hozz be minden falembert 3 goal line felállás, ember
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
31 perce
fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
32 perce
Vicc.AS mit szívott ma?
Tomlin meg áll mint f×sz a lakodalomban.
Biztos a kurva szemüvegtől nem lát semmit!
32 perce
Rodgers 110 yardot passzolt egész meccsen. Döbbenet.....
32 perce
Nem baj, pozitív sezlony megvan!
32 perce
AS sztem még középsulis szinten sincs
32 perce
fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.