NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
68
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
4
3
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
40 perce
Jöhet a Garrett sack
40 perce
Ha nyerünk is valahogyan kurvára nem érdemeljük meg. Ennyiore szart.... Ekkora punt meg a mesében nincs
40 perce
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek neki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
40 perce
azért Willis-t milyen szintre hozta fel MLF..ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
41 perce
Kurvára megérdemelnénk, ha lefuttatnák az órát.....
41 perce
Kurva nagy holding!
42 perce
ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
43 perce
Tökéletes félelemben élés....ahelyett, hogy aki ott van azokra hívnánk a játékokat. Két speedy WR....tele slant-ekkel....eddig egész meccsen egyet....Két veterán, aki 3 hete van velünk van végig a pályán....de nem tudnak elkapni labdákat.....
43 perce
ilyen szar hívásokat...a Steelers direkt akar kikapni? 😀 AR MLF alatt még mindig simán lehetne top5QB..
44 perce
AR sztem bekapcsolta a beleszarok üzemmódot. Csinálja amit AS hív, akármilyen szar.
44 perce
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....Döbbenet......félpályán vagyunk.....és megint hátramegyünk 2 playből....merthát tudják, hogy futunk.....
polamalu
45 perce
No, mindegy, valahogy húzzátok be!🙂Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.
nagylaza, főpohárnok
Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
Klemó
46 perce
Szarházi Arthur Smith
46 perce
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....
46 perce
Hogy a kurva anyamba lehet 3 ilyen szar playt hivni te joeg.
46 perce
Hány negatív yardos játéknál járunk ma?
47 perce
Azt már nem is minősítem, hogy Metcalf miért nincs.Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
nagylaza, főpohárnok
polamalu
48 perce
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.
nagylaza, főpohárnok
Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
48 perce
De amúgy meg csak szokásos idegenbeli meccs a Kutyuskák ellen, nem is értem miért idegeskedek...
49 perce
Kikészülök, én ilyen teljesítményre nem legendaryként hivatkoznék
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
50 perce
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
nagylaza, főpohárnok
51 perce
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.
52 perce
Sanderst ma már nem fogják engedni passzolni
53 perce
Ennyire nem lehet tele a gatya. Vagy a csapat a Ravens ellen akar kiki meccset a jövő héten?Pedig tele van. Simán mehetnének a slant-ek...
polamalu
54 perce
Ha kikapunk, ez most sokak között DK sara lesz. NagOn hiányzik a No1, No2 célpont és Washington lenne a 3. aki meg az elején sérült meg. De ha PO-t akarunk nem lehet kifogás!!!