Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Jöhet a Garrett sack
1 hónapja
Ha nyerünk is valahogyan kurvára nem érdemeljük meg. Ennyiore szart.... Ekkora punt meg a mesében nincs
1 hónapja
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek neki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
azért Willis-t milyen szintre hozta fel MLF..ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kurvára megérdemelnénk, ha lefuttatnák az órát.....
1 hónapja
Kurva nagy holding!
1 hónapja
ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
1 hónapja
Tökéletes félelemben élés....ahelyett, hogy aki ott van azokra hívnánk a játékokat. Két speedy WR....tele slant-ekkel....eddig egész meccsen egyet....Két veterán, aki 3 hete van velünk van végig a pályán....de nem tudnak elkapni labdákat.....
1 hónapja
ilyen szar hívásokat...a Steelers direkt akar kikapni? 😀 AR MLF alatt még mindig simán lehetne top5QB..
1 hónapja
AR sztem bekapcsolta a beleszarok üzemmódot. Csinálja amit AS hív, akármilyen szar.
1 hónapja
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....Döbbenet......félpályán vagyunk.....és megint hátramegyünk 2 playből....merthát tudják, hogy futunk.....
polamalu
1 hónapja
No, mindegy, valahogy húzzátok be!🙂Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.
nagylaza, főpohárnok
Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
Klemó
1 hónapja
Szarházi Arthur Smith
1 hónapja
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....
1 hónapja
Hogy a kurva anyamba lehet 3 ilyen szar playt hivni te joeg.
1 hónapja
Hány negatív yardos játéknál járunk ma?
1 hónapja
Azt már nem is minősítem, hogy Metcalf miért nincs.Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
nagylaza, főpohárnok
polamalu
1 hónapja
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.
nagylaza, főpohárnok
Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
1 hónapja
De amúgy meg csak szokásos idegenbeli meccs a Kutyuskák ellen, nem is értem miért idegeskedek...
1 hónapja
Kikészülök, én ilyen teljesítményre nem legendaryként hivatkoznék
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.
1 hónapja
Sanderst ma már nem fogják engedni passzolni
1 hónapja
Ennyire nem lehet tele a gatya. Vagy a csapat a Ravens ellen akar kiki meccset a jövő héten?Pedig tele van. Simán mehetnének a slant-ek...
polamalu
1 hónapja
Ha kikapunk, ez most sokak között DK sara lesz. NagOn hiányzik a No1, No2 célpont és Washington lenne a 3. aki meg az elején sérült meg. De ha PO-t akarunk nem lehet kifogás!!!