NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 4 aktív topik

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

40 perce
Szokol Pittsburgh Steelers 7 364 — Steelers fan
Jöhet a Garrett sack
40 perce
polamalu Pittsburgh Steelers 5 229 — 毎日何かを学ぶ
Ha nyerünk is valahogyan kurvára nem érdemeljük meg. Ennyiore szart.... Ekkora punt meg a mesében nincs
40 perce
KeyG Baltimore Ravens 13 206
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek neki

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
40 perce
Pep71 Green Bay Packers 3 364
ilyen szar hívásokat...
Pep71
Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
nagylaza, főpohárnok
azért Willis-t milyen szintre hozta fel MLF..
41 perce
Klemó Pittsburgh Steelers 6 750
Kurvára megérdemelnénk, ha lefuttatnák az órát.....
41 perce
Kurva nagy holding!
42 perce
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 807 — beers & Packers
ilyen szar hívásokat...
Pep71
Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
43 perce
Tökéletes félelemben élés....ahelyett, hogy aki ott van azokra hívnánk a játékokat. Két speedy WR....tele slant-ekkel....eddig egész meccsen egyet....

Két veterán, aki 3 hete van velünk van végig a pályán....de nem tudnak elkapni labdákat.....
43 perce
Pep71 Green Bay Packers 3 364
ilyen szar hívásokat...a Steelers direkt akar kikapni? 😀 AR MLF alatt még mindig simán lehetne top5QB..
44 perce
AR sztem bekapcsolta a beleszarok üzemmódot. Csinálja amit AS hív, akármilyen szar.
44 perce
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....
polamalu
Döbbenet......félpályán vagyunk.....és megint hátramegyünk 2 playből....merthát tudják, hogy futunk.....
45 perce
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.
nagylaza, főpohárnok
Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.

Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
Klemó
No, mindegy, valahogy húzzátok be!🙂
46 perce
Szarházi Arthur Smith
46 perce
Ha valaki érti ezeket a playeket jelentkezzen....
46 perce
JéBé Green Bay Packers 7 747
Hogy a kurva anyamba lehet 3 ilyen szar playt hivni te joeg.
46 perce
Hány negatív yardos játéknál járunk ma?
47 perce
Néhányszor láttam idén a Steelerst, nem mondom, hogy mindig ment a szekér, de ennél azért jobban, pl. ellenünk. Még akkor is, ha vereség lett a vége. A DET ellen pedig kifejezetten jó volt a csapat. Ennyire impotens támadójáték egy fontos meccsen, gyengébb ellenféllel szemben minimum meglepő.
nagylaza, főpohárnok
Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
polamalu
Azt már nem is minősítem, hogy Metcalf miért nincs.
48 perce
nagylaza, főpohárnok
Ez a Lions D nagyon messze van attól, ami itt van és ráadásul ebből a gyengusz skill sorból hiányzik az első kettő WR és az első számú TE is.

Az a 10 beszopott pont nem kellett volna az elején. Ez így borítékolható volt, hogy gázos lesz.
48 perce
De amúgy meg csak szokásos idegenbeli meccs a Kutyuskák ellen, nem is értem miért idegeskedek...
49 perce
KeyG Baltimore Ravens 13 206
Kikészülök, én ilyen teljesítményre nem legendaryként hivatkoznék

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
50 perce
nagylaza, főpohárnok
Nincs No1, 2, 3 számú elkapó ma.
51 perce
52 perce
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sanderst ma már nem fogják engedni passzolni

53 perce
Ennyire nem lehet tele a gatya. Vagy a csapat a Ravens ellen akar kiki meccset a jövő héten?
polamalu
Pedig tele van. Simán mehetnének a slant-ek...
54 perce
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 719
Ha kikapunk, ez most sokak között DK sara lesz. NagOn hiányzik a No1, No2 célpont és Washington lenne a 3. aki meg az elején sérült meg. De ha PO-t akarunk nem lehet kifogás!!!