NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
68
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
4
3
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
33 perce
zseniális a 2 perces drive....1 yard sincs.....Csak kérdezem. Bárki látott 10 yard közelében WR-t, TE-t bárkit?? Megint a szokásos AS faszság.....WR-ek úgy 20 yardon először.....a check down ember 5 másodiperc múlva néz vissza.....egy totálisan felkészületlen társaság.
Klemó
33 perce
Dont give me hope. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
34 perce
ez nem PO team..ilyen beszari fos játékot
34 perce
Vége 😕
34 perce
Szuper. Ez a passz a teljes estét keretbe foglalta.
34 perce
Hmm, hát sokáig nem kell izgulni a TD-drive-ban 😀
34 perce
Tomlin takarodj!!!
34 perce
Tragedia
35 perce
Garretten holding
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
35 perce
zseniális a 2 perces drive....1 yard sincs.....
35 perce
Legalább nem égetjük az órát eddig. Csak magunkat! 😀
36 perce
Na basszunk oda!!
36 perce
Adjuk fel a legbiztosabnak....gratula...
37 perce
Az biztos, de most a hívásokról volt szó.azért Willis-t milyen szintre hozta fel MLF..ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
Pep71
37 perce
Ha nyerünk is valahogyan kurvára nem érdemeljük meg. Ennyiore szart.... Ekkora punt meg a mesében nincsA miénk meg nyomott egy 30 yardost.....ez mekkora volt...
polamalu
Kurvára nem érdemeljük ezt meg bármi történik.
38 perce
A Steelers jobb szeret Prime Timeban játszani, lehet csak ennyi van a dologban.
38 perce
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek nekiGondolod sikerül TD drive-ot vezetni a végén? Egy FG-t nézek ki magunkból, én is puntoltam volna.
KeyG
38 perce
Sanders mutogatta, hogy menjenek, de azért a meccs képe alapján az fix negatív yardos play lett volnaPoén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek nekiÉn megértem. Saját 20 yardosukon....eddig szinte semmit nem haladtunk és TD kell.
KeyG
Klemó
38 perce
Akkor A Ravensnek megmaradt az esélye és mehetnek a PO-ba. Mi ne menjünk, inkább ne. Így ezzel a hozzáállással ne. A múlt hetivel ok lenne
38 perce
Most kell a TD!
38 perce
AR sztem bekapcsolta a beleszarok üzemmódot. Csinálja amit AS hív, akármilyen szar.Tomlin nem tudná ilyenkor legalább egy drive erejéig elküldeni AS-t kávézni?
polamalu
39 perce
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek nekiekkora punttal szerintem jól tették
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
39 perce
Poén, tök mindegy nekik nyernek vagy nem, de 4 és 1 re nem mennek nekiÉn megértem. Saját 20 yardosukon....eddig szinte semmit nem haladtunk és TD kell.
KeyG
39 perce
azért Willis-t milyen szintre hozta fel MILF..ilyen szar hívásokat...Ma hajnalban néhányszor mi is kapartuk az arcunkat.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018