NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 napja
Te beteg vagy ? JSN ? Vagy te melyik ligát nézed ?Az idei szezont figyeled?Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Ő volt olyan valaha? 😊
Jakehomer
shagi0206
Jakehomer
11 napja
HelyesHát ezt nem gondoltam 21-0 után…Tessèk bekárogtam, szívesen ❤️😃
tamas424
dande2
11 napja
Hát ezt nem gondoltam 21-0 után…Tessèk bekárogtam, szívesen ❤️😃
tamas424
11 napja
Vicc, hogy minden fordulóban hány meg hány baromságot csinálnak a HC-k.UgyeAnhh így már értem. 😀😀😀:😀😀😀😀Ezt is minek kértük ki? 😀Hogy ne tudjatok fagyasztani
Greengo
Assurbanapli
Greengo
Assurbanapli
11 napja
Honourable mentiont érdemel, de Pickens durvább dolgokat csináligen, és eszembe jut JSNAz idei szezont figyeled?Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Ő volt olyan valaha? 😊
Jakehomer
shagi0206
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
11 napja
Jo game volt, szep volt fiuk
11 napja
igen, és eszembe jut JSNAz idei szezont figyeled?Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Ő volt olyan valaha? 😊
Jakehomer
shagi0206
Jakehomer
11 napja
UgyeAnhh így már értem. 😀😀😀:😀😀😀😀Ezt is minek kértük ki? 😀Hogy ne tudjatok fagyasztani
Greengo
Assurbanapli
Greengo
11 napja
Az idei szezont figyeled?Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Ő volt olyan valaha? 😊
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
11 napja
Hát ezt nem gondoltam 21-0 után…
11 napja
Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Ő volt olyan valaha? 😊
Jakehomer
11 napja
Dallas megnyeriViszlat
Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 napja
Anhh így már értem. 😀😀😀:😀😀😀😀Ezt is minek kértük ki? 😀Hogy ne tudjatok fagyasztani
Greengo
Assurbanapli

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 napja
Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀Lehet, meg azelott megteszi
Jakehomer
11 napja
elsősorban én is őket gondolnám, de igen - az még rohadt messze van.Jelenleg a Rams a liga legjobb csapata, és Stafford a legjobb QB, de messze még a január.Ha ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...de ki fogja megnyerni? 😊 Senkire nem tennék 1 fillért se
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Cruyffista
11 napja
Pickens ha megkapja a nagy lóvét, visszavedlik balfasszá vagy marad a liga legjobb elkapója? 😀
Tepper takarodj!
11 napja
Minden elismerésem Daknak ès a Dallasnak miegenjünk a sóhivatalba főleg az O
11 napja
Jelenleg a Rams a liga legjobb csapata, és Stafford a legjobb QB, de messze még a január.Ha ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...de ki fogja megnyerni? 😊 Senkire nem tennék 1 fillért se
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
11 napja
Hat igen, a Dallasnal elit iranyito van
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 napja
Tessèk ès Mukuba is megsèrül...
11 napja
Minek kèrünk időt????