Denver Broncos - Dallas Cowboys
1 hónapja
sztem már előtte is ment csak ebben a driveban 2 rávárható volt sajnosMármint amíg nem dobtak rá? 😀
Moss az EZig jól dolgozott Lamben
Negritis, a vajda
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
várható volt sajnosMármint amíg nem dobtak rá? 😀
Moss az EZig jól dolgozott Lamben
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
várható volt sajnosMoss az EZig jól dolgozott Lamben
1 hónapja
Moss-nak megvan a heti rendszeres DPI adagja újra...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Muszáj lesz tartani az offense ritmust h nyerjünk
1 hónapja
Majd a második meccsen vissza adhatjàtok. Amúgy jöhettek mèg visszaNa latod akkor orulhetsz jo szorakozastNa jó, bevallom férfiasan 😎Dogkeselyukent jottel a dogszagra te is tudod jol 😀Ugyan, mi csak sasfiócskák vagyunk 😏 egyèbkènt direkt az RZ topickban írtam eddig csak ez nagyon adta magát....😉 bocsiiii 🙏Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
dande2
Blevi
dande2
Blevi
1 hónapja
Zach Allen is necces :s
1 hónapja
Zach Allen biceg le
1 hónapja
ps2 a sípcsont után váll miatt az öltözőben ...
1 hónapja
azt a szerelést meg kellett volna csinálni
1 hónapja
Nix vezetésével 1x szerett 40 pontot a csapat300 yardot szopott a D 😀 ez nem egy meccs ez tendencia. 40 folott kapunk.Na akkor joejt. Ezert a szarert nem eri meg.ma a jets és múlt héten a broncos is megmutatta hogy bármi történhet
Blevi
Negritis, a vajda
Blevi
a Browns ellen 2 pick6 segítségével
1 hónapja
Na latod akkor orulhetsz jo szorakozastNa jó, bevallom férfiasan 😎Dogkeselyukent jottel a dogszagra te is tudod jol 😀Ugyan, mi csak sasfiócskák vagyunk 😏 egyèbkènt direkt az RZ topickban írtam eddig csak ez nagyon adta magát....😉 bocsiiii 🙏Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
dande2
Blevi
dande2
1 hónapja
300 yardot szopott a D 😀 ez nem egy meccs ez tendencia. 40 folott kapunk.Na akkor joejt. Ezert a szarert nem eri meg.ma a jets és múlt héten a broncos is megmutatta hogy bármi történhet
Blevi
Negritis, a vajda
1 hónapja
Na jó, bevallom férfiasan 😎Dogkeselyukent jottel a dogszagra te is tudod jol 😀Ugyan, mi csak sasfiócskák vagyunk 😏 egyèbkènt direkt az RZ topickban írtam eddig csak ez nagyon adta magát....😉 bocsiiii 🙏Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
dande2
Blevi
1 hónapja
Dogkeselyukent jottel a dogszagra te is tudod jol 😀Ugyan, mi csak sasfiócskák vagyunk 😏 egyèbkènt direkt az RZ topickban írtam eddig csak ez nagyon adta magát....😉 bocsiiii 🙏Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
dande2
1 hónapja
Na akkor joejt. Ezert a szarert nem eri meg.ma a jets és múlt héten a broncos is megmutatta hogy bármi történhet
Blevi
1 hónapja
Ugyan, mi csak sasfiócskák vagyunk 😏 egyèbkènt direkt az RZ topickban írtam eddig csak ez nagyon adta magát....😉 bocsiiii 🙏Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
1 hónapja
Na akkor joejt. Ezert a szarert nem eri meg.
1 hónapja
rent freeNa orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
Blevi
1 hónapja
Nemá, pedig sztem 70-ről bevágta volna. 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
ezerszer eljátszotta már, TE down the seam, és INTazért Dakotának is faszt a fülébe
1 hónapja
Na orulhetsz. Megjottek a a keselyuk 😀még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva
dande2
1 hónapja
még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunklottószámokat kérek
rva
1 hónapja
túl nagyot homorított pickensHufanga reg palyan kivul voltAz amugy mierr nemhufanga? vagy barron?
Sarga?
Blevi
Negritis, a vajda
Blevi
dobható volt
1 hónapja
még egy Prescott INT a középre, és kész is vagyunkBingo...
rva