NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Detroit Lions
több mint 2 éve
Toto21
5 950
kérhetek egy stream-et? 😊
több mint 2 éve
Patrick, Jackson visszajött.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Gerichill
526
Williamst elfelejtettük, vagy lesérült?
több mint 2 éve
- JC6
6 951
ott is van
több mint 2 éve
Najoo.. De Denver mezben ??
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Félidei minőségi tartalom. 😀 Frisbee dogs! pic.twitter.com/67MnziWNpu
— Andrew Mason (@MaseDenver) December 12, 2021
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Tényleg Jackson isDarby, Fuller, Jackson isTeddy játszott ha jól emlékszem 😀Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Én azért most úgy vagyok, hogy DT miatt szedjük össze de kurvára magunkat, nyerjük meg ezt a meccset, és a jövő héten játszunk egy ki-ki meccset a Bengalssal, amikor eldől, valósan a play offért játszhatunk-e az utolsó fordulókban a csoportriválisok ellen.. Főleg, hogy jövő héten Kansas-Chargers is lesz. Kevésbé érdekel most Fangio és Surmó sorsa. A jövő évi csapatnak éd a tehetséges játékosoknak sem mindegy, milyen lesz az év vége, vagy hogy esetleg megkóstolhatják e a play off ízét. Nem is tudom, Manuson kívül van olyan játékosunk, aki valaha játszott rájátszásban?
roberto23
Zalán
Meg szerintem Darby is, Fuller is
Vonster
Negritis
több mint 2 éve
Darby, Fuller, Jackson isTeddy játszott ha jól emlékszem 😀Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Én azért most úgy vagyok, hogy DT miatt szedjük össze de kurvára magunkat, nyerjük meg ezt a meccset, és a jövő héten játszunk egy ki-ki meccset a Bengalssal, amikor eldől, valósan a play offért játszhatunk-e az utolsó fordulókban a csoportriválisok ellen.. Főleg, hogy jövő héten Kansas-Chargers is lesz. Kevésbé érdekel most Fangio és Surmó sorsa. A jövő évi csapatnak éd a tehetséges játékosoknak sem mindegy, milyen lesz az év vége, vagy hogy esetleg megkóstolhatják e a play off ízét. Nem is tudom, Manuson kívül van olyan játékosunk, aki valaha játszott rájátszásban?
roberto23
Zalán
Vonster
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Teddy játszott ha jól emlékszem 😀Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Én azért most úgy vagyok, hogy DT miatt szedjük össze de kurvára magunkat, nyerjük meg ezt a meccset, és a jövő héten játszunk egy ki-ki meccset a Bengalssal, amikor eldől, valósan a play offért játszhatunk-e az utolsó fordulókban a csoportriválisok ellen.. Főleg, hogy jövő héten Kansas-Chargers is lesz. Kevésbé érdekel most Fangio és Surmó sorsa. A jövő évi csapatnak éd a tehetséges játékosoknak sem mindegy, milyen lesz az év vége, vagy hogy esetleg megkóstolhatják e a play off ízét. Nem is tudom, Manuson kívül van olyan játékosunk, aki valaha játszott rájátszásban?
roberto23
Zalán
Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
futni kéne Williamsset és nem lenne gond
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szerintem nincs.Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Én azért most úgy vagyok, hogy DT miatt szedjük össze de kurvára magunkat, nyerjük meg ezt a meccset, és a jövő héten játszunk egy ki-ki meccset a Bengalssal, amikor eldől, valósan a play offért játszhatunk-e az utolsó fordulókban a csoportriválisok ellen.. Főleg, hogy jövő héten Kansas-Chargers is lesz. Kevésbé érdekel most Fangio és Surmó sorsa. A jövő évi csapatnak éd a tehetséges játékosoknak sem mindegy, milyen lesz az év vége, vagy hogy esetleg megkóstolhatják e a play off ízét. Nem is tudom, Manuson kívül van olyan játékosunk, aki valaha játszott rájátszásban?
roberto23
Zalán
Amúgy persze, ez tok jogos. Csak kicsit felhúzott a meccs. Na mindegy, most rám is ramfer a félidei halftime adjustment. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Manus.. Végre.. Szedjék össze magukat. nem olyan rossz csapat a Lions, mint ahogy Bazza mondja.. 😊
több mint 2 éve
McMoney 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
- JC6
6 951
Jóvan akkor. Fant az előbb, most Patrick. Fincsi lesz
több mint 2 éve
ezt elkapta szerintem
több mint 2 éve
Ahhoz igen, de nekem elég egy HC+stáb csere is egyelőre. Bár attól is függ hogyan fejezzük be a szezont.Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Túl jó lesz a mérlegetek egy nagytakarításhoz.
roberto23
Kampman
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Én azért most úgy vagyok, hogy DT miatt szedjük össze de kurvára magunkat, nyerjük meg ezt a meccset, és a jövő héten játszunk egy ki-ki meccset a Bengalssal, amikor eldől, valósan a play offért játszhatunk-e az utolsó fordulókban a csoportriválisok ellen.. Főleg, hogy jövő héten Kansas-Chargers is lesz. Kevésbé érdekel most Fangio és Surmó sorsa. A jövő évi csapatnak éd a tehetséges játékosoknak sem mindegy, milyen lesz az év vége, vagy hogy esetleg megkóstolhatják e a play off ízét. Nem is tudom, Manuson kívül van olyan játékosunk, aki valaha játszott rájátszásban?
roberto23
több mint 2 éve
Dehogynem.azzal majd a 4. negyed végén kapunk ki
Gordon futás.
Fumble.
Lions FG.
😀
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ezzel az 1 perccel az órán nem kezdünk semmit
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.Túl jó lesz a mérlegetek egy nagytakarításhoz.
roberto23
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Én igazából múlt hétig csak attól féltem, hogy ellenünk nyernek először, szerencsére emiatt nem kell már aggódni
több mint 2 éve
Ez a negyed minősíthetetlen. Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy nyerjen inkabb a Lions, mi meg basszuk ki ezt a kreten Susmus/Fangio kombot.
több mint 2 éve
kéne egy tuqnover valahogyan most