NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Detroit Lions - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Nincs idokeresunk, hat hajra!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
megcsináljuk
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Gyerekek mi a faszom ezaz agónia, Tucker van nálatok. 60-ról is bebassza, ez easy win így.
több mint 3 éve
Touchbackrol indul. Csuszik a steam. 😠
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Egy FG kell.Ott volt korábban Tucker lábában, Brown kezében két TD
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Egy FG kell.
több mint 3 éve
1 perc 4 mp maradt.
több mint 3 éve
Most mar picit tobb
több mint 3 éve
Kevesebb mint egy percunk lesz visszatamadni
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
miért nem engedték be?Ha megcsinálják most a stopot, akkor marad több mint egy percük FG távba jutni amivel megvan a W.
gedam
Ha most beengedik marad 2 perc a TDre.
Én előbbivel próbálkoznék.
több mint 3 éve
miért nem engedték be?Mert mi itt csak a Tucker game winning kickben hiszunk.
gedam
több mint 3 éve
KeyG
9 496
ennek így nem volt értelmeNem volt
gedam
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Én néha megkérdőjelezem azt,hogy Haribó kell-e nekünk... Agyfasz,amit néha csinál,direkt kikapunk
több mint 3 éve
gedam
5 905
ennek így nem volt értelme
több mint 3 éve
gedam
5 905
miért nem engedték be?
több mint 3 éve
A Lions siman leporgetheti a vekkert.
több mint 3 éve
Norbi180
676
Igy van ,az hogy 3-4 másodperc után jön a szikra h futni kéne kicsit késő.... ez volt egész meccsenNéztem volt 3 vagy 4 drop de anyit totojázik a zsebben ,azt se tudja hogy mit akar, rengeteg ideje van és szart se csinál ,akkorra szégyen lesz ez rá nézve hogy nem igaz ha ettől a fos talicska csapatott nem tudja megverni.Enyi ez vereség,köszönjük Jackson hogy ezt is elbasztad remélem egész szezonban ilyen szar lesz és nem kapja meg a nagy lovét, takarodj inenn a picsába ezt a bün szar lions nem tudod megverniNézed egyáltalán a meccset? 😀
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
Pool94
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Hol vannak a Lions drukkerek? Recskatime van? 😀Mondjuk megértem.
Én tartom addig a frontot.
Hajrá Lions!!!!
több mint 3 éve
Felhuztuk oket magunkra az egyeni hibakkal. A Covidfrasz meg lenullazta a futasvedelmunket.
több mint 3 éve
az hogy 3-4 másodperc után jön a szikra h futni kéne kicsit késő.... ez volt egész meccsenNéztem volt 3 vagy 4 drop de anyit totojázik a zsebben ,azt se tudja hogy mit akar, rengeteg ideje van és szart se csinál ,akkorra szégyen lesz ez rá nézve hogy nem igaz ha ettől a fos talicska csapatott nem tudja megverni.Enyi ez vereség,köszönjük Jackson hogy ezt is elbasztad remélem egész szezonban ilyen szar lesz és nem kapja meg a nagy lovét, takarodj inenn a picsába ezt a bün szar lions nem tudod megverniNézed egyáltalán a meccset? 😀
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180
676
Néztem volt 3 vagy 4 drop de anyit totojázik a zsebben ,azt se tudja hogy mit akar, rengeteg ideje van és szart se csinál ,akkorra szégyen lesz ez rá nézve hogy nem igaz ha ettől a fos talicska csapatott nem tudja megverni.Enyi ez vereség,köszönjük Jackson hogy ezt is elbasztad remélem egész szezonban ilyen szar lesz és nem kapja meg a nagy lovét, takarodj inenn a picsába ezt a bün szar lions nem tudod megverniNézed egyáltalán a meccset? 😀
Norbi180
LeviPoki
több mint 3 éve
KeyG
9 496
És elpazarolunk egy időkérést... Haribó,te nyomorék 😀Szerintem sikeres lesz és elveszik
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
És elpazarolunk egy időkérést... Haribó,te nyomorék 😀