Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
elmondta a zebra a holdingot, megfordult, és elkezdett röhögni a Lions játékosra 😀
több mint 9 éve
Ricardo eljinxelte a TDt.
több mint 9 éve
Nem Hurns, Hurst.Hurstot takarítsák már le könyörgöm.tüsi91Mustaine ezt ne olvasd el!Sixo67
több mint 9 éve
a pályán ott volt!Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.Sixo67
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Sixo azt hiszi így kell írni Hurns nevét.Miért?mustaineHurstot takarítsák már le könyörgöm.tüsi91Mustaine ezt ne olvasd el!Sixo67
több mint 9 éve
anarfa
477
Milyen Cutler amikor nem egykedvűen néz? 😀
több mint 9 éve
Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀StezMiről beszélsz, most is róla kaptak egy 30+yardos passzt.
több mint 9 éve
Miért?Hurstot takarítsák már le könyörgöm.tüsi91Mustaine ezt ne olvasd el!Sixo67
több mint 9 éve
Vereen mindenhol ott van, ez a gyerek all pro lesz jövőre 😀
több mint 9 éve
Hurstot takarítsák már le könyörgöm.tüsi91Mustaine ezt ne olvasd el!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hurstot takarítsák már le könyörgöm.
több mint 9 éve
Na a két díszpinty!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Lombardi taktikája: ne dobáljunk Tate-nek, túl jó
több mint 9 éve
Link?ThundersNFLnem, elég összeszedett ma a Bears 😛
több mint 9 éve
Fuller mekkora állat volt megint, hogy megfogta Megatront.
több mint 9 éve
5 év alatt még nem fogta fel a punt coverage fogalmát, tényleg nem lehet az alapszabályokat elégszer elmondanu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Még mindig nem értem, hogy miért Zsigi Ansah, és miért nem Ziggy 😐mustaineMert Hood levédette a Ziggyt.
több mint 9 éve
Még mindig nem értem, hogy miért Zsigi Ansah, és miért nem Ziggy 😐mustaineZsiga gazsi, a gádzsi
több mint 9 éve
Link?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Garza kinyírta a drivet. Köszi.tüsi91jobban jártatok így, mintha Suh nyírta volna ki Cutlerrel együtt
több mint 9 éve
Még mindig nem értem, hogy miért Zsigi Ansah, és miért nem Ziggy 😐mustaineAz mert így olyan gádzsósabb 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Még mindig nem értem, hogy miért Zsigi Ansah, és miért nem Ziggy 😐mustaineCsak Höri selypít.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Garza kinyírta a drivet. Köszi.
több mint 9 éve
Még mindig nem értem, hogy miért Zsigi Ansah, és miért nem Ziggy 😐
több mint 9 éve
CassiusVaughn a pályánés aláz, mehehe