NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Táááááácsdááááán Detroit!!! 😀
több mint 10 éve
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀MirrMurrEzért kértem szabit minden hétfőre Február 2.-ig! 😀 Kivéve Pro Bowl
több mint 10 éve
lol, ez mi volt a puntertől, most láttam csak
több mint 10 éve
Nekem is max 2 percAz jó ,mert pont a kapualjunkban van egy 9es megálló xDSixo67De elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járvalakisFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Túl egyszerű lett volna Bush-nak dobni
több mint 10 éve
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀MirrMurrmég kb. 5 percig
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az jó ,mert pont a kapualjunkban van egy 9es megálló xDDe elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járvalakisFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
több mint 10 éve
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀
több mint 10 éve
Fasza a dallas oline csak így sokat nem lesznek pályán....
több mint 10 éve
Ja, közte 30 😀Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀gabokockaSimán nyertekvalakis
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha Dallas ebből TD-t kap, akkor Seattleben már be is véshetik a Lionst a naptárba.GNGAzért ők nem a Cincy / Cards hogy csoda lenne ha 14 pontot felraknának...
több mint 10 éve
Beszarások ezek a vadnyugati csípőből tüzelős passzai Staffordnak. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Vagy az egyetemi meccseit nézi és nem az idei NFL meccseit xDBell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis
több mint 10 éve
Bell <3
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
De elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
több mint 10 éve
Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀gabokockaSimán nyertek
több mint 10 éve
Ha Dallas ebből TD-t kap, akkor Seattleben már be is véshetik a Lionst a naptárba.
több mint 10 éve
Swanson nem centert játszik?Janeknem, azt majd jövőre
legalábbis remélem, mert ez nem nézett ki túl jól, kifordult a térde
több mint 10 éve
lásd Jerry - Tónió 😀😀😀Bell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szebb is 😊Bell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis