NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Divisional szombat
több mint 1 éve
Még M.o-n is arról volt szó, hogy a Jax te elleni védekezése nulla, a liga legjobb te-je kelce, erre kb.vörös szőnyeget terítünk elé már az első drive-nál...
több mint 1 éve
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjáknemtom, nekem brady sose volt szimpatikus
Sifur
de rodgers, manning, brees igen
ugyanez áll a mahomes, allen vonalra is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hoppá
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Eggnúúú
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
AGNEW!!!
több mint 1 éve
Na, ahogy Maka mondja, ilyenek kellenek a Jags ST-től
több mint 1 éve
A KO-t lekéstem, de a KO-t már nem fogom. Na?Csak be ne KOKO-ozz!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodják
több mint 1 éve
A KO-t lekéstem, de a KO-t már nem fogom. Na?
több mint 1 éve
kés a vajon kbPedig igyekszünk is a D oldalán. És így is csak 1 csapat van a pályán.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Kelce kicsit beletörölte elegánsan a kesztyűjét Mahomes mezébe. Végül is érthető: az fontosabb, hogy ne csússzon az ő keze, mint hogy Mahomes meze ne legyen szaros
több mint 1 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Mahomes -> Kelce = cheat gamelegalább olyan szimpatikusak mint tomi meg a haverja volt
Toto21
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
kés a vajon kb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mint ahogy a mult héten sem volt 27 után...Azért sajna a 2 ellenfél nem egy kávéház. Kéne egy hosszú pontszerző Jags drive válasznak.
Stoki
több mint 1 éve
7-0 ajjaj világvége van 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Mahomes -> Kelce = cheat game
több mint 1 éve
Mint ahogy a mult héten sem volt 27 után...
több mint 1 éve
ez inkább a rocco féle száraz análForró kés a vajon...Vagy mint álló fasz a felizgatott punciba
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
vergődik a jags csak nincs esélye
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Forró kés a vajon...Vagy mint álló fasz a felizgatott punciba
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Forró kés a vajon...
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Mahomes nem ember. Ha jönnek Münchenbe, akkor kifizetem a 600EUR/ jegyet is, csak egyszer lássam élőben
több mint 1 éve
LucaToni
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Az milyen dobás volt már Mahomestól? Cheat az a gyerek.
több mint 1 éve
Mi más? Hajra 🐆