Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
ha mahomes tud ilyet akkor goff is?!Végül is Goff 1/1-es volt, Mahomes meg csak 1/10-es. 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
Nézzél ismétléstLol, már üldözési mániád van ☺️Csill dö fákk áut, nem lesz minden driveban olyan hogy saját lábában elessen a wr dpiértTudom, ettől még rossz nézni 😀Borzalmas a D. Passrush 0.A Lions B/C van fent D-ben, ne csodálkozz! A game plan ma is az volt, hogy majd Goff-ék több gólt rúgnak, mint az ellenfél.
Nem csodálkozom nagyon, csak kicsit fáj
Akkoss
iktriad
Akkoss
MacPhisto
warr_b
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

2 hónapja
ha mahomes tud ilyet akkor goff is?!2018-ban mekkora meccset játszottak egymás ellen.
Negritis, a vajda

2 hónapja
Gibbs milyen átlaggal fut?6 futás, 70 yard. Az több mint 11,5-es. 😀
Állatba nyomja
FunHun
2 hónapja
catch és passz is brutál volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Bazmeg az milyen dobás volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Aztak, az is milyen catch
2 hónapja
ha mahomes tud ilyet akkor goff is?!
2 hónapja
Az mi elkapás!
2 hónapja
Azbig TD
2 hónapja
LaPorta WOOOOOOOOOOW.
2 hónapja
igen, én is így voltam vele hogy 6-8 évesen iszonyat sokszor láttampl az amerikai nindzsa az iszonyat gagyi 😀Ó én azt gyerekként iszonyatosan szerettem. Ma már kínosan mosolygok rajta. 😀
Negritis, a vajda
iktriad
aztán újranéztem pár éve mindet és szekunder szégyen 😀
2 hónapja
voltak bőven jók, de iszonyat gagyik is 😀Azok a 80-as évek végi/90-es évek eleji akciófilmek. 😀és milyen borzalmas 😊Mekkora klasszikus ez is.Mondom, hogy meccs lesz ebből. A Commando nem áldozati báránynak jött az oroszlánbarlangba.
iktriad
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
1. nem fogy a golyó
2. nincs "nyoma" ahol a golyó eltalál bárki
és még lehetne sorolni 😀
Negritis, a vajda
iktriad
pl az amerikai nindzsa az iszonyat gagyi 😀
2 hónapja
50 yardos passznal tuldobni az embert, az is szep
2 hónapja
Lol, már üldözési mániád van ☺️Csill dö fákk áut, nem lesz minden driveban olyan hogy saját lábában elessen a wr dpiértTudom, ettől még rossz nézni 😀Borzalmas a D. Passrush 0.A Lions B/C van fent D-ben, ne csodálkozz! A game plan ma is az volt, hogy majd Goff-ék több gólt rúgnak, mint az ellenfél.
Akkoss
iktriad
Akkoss
MacPhisto

2 hónapja
Azok a 80-as évek végi/90-es évek eleji akciófilmek. 😀és milyen borzalmas 😊Mekkora klasszikus ez is.Mondom, hogy meccs lesz ebből. A Commando nem áldozati báránynak jött az oroszlánbarlangba.
iktriad
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
1. nem fogy a golyó
és még lehetne sorolni 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
Csill dö fákk áut, nem lesz minden driveban olyan hogy saját lábában elessen a wr dpiértTudom, ettől még rossz nézni 😀Borzalmas a D. Passrush 0.A Lions B/C van fent D-ben, ne csodálkozz! A game plan ma is az volt, hogy majd Goff-ék több gólt rúgnak, mint az ellenfél.
Akkoss
iktriad
Akkoss
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

2 hónapja
és milyen borzalmas 😊Mekkora klasszikus ez is.Mondom, hogy meccs lesz ebből. A Commando nem áldozati báránynak jött az oroszlánbarlangba.
iktriad
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
1. nem fogy a golyó
és még lehetne sorolni 😀
2 hónapja
Mekkora klasszikus ez is.Mondom, hogy meccs lesz ebből. A Commando nem áldozati báránynak jött az oroszlánbarlangba.
iktriad
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Na jól van. Az nem, hogy Cosmi lent maradt, az nagyon nagy érvágás lenne...

2 hónapja
Tudom, ettől még rossz nézni 😀Borzalmas a D. Passrush 0.A Lions B/C van fent D-ben, ne csodálkozz! A game plan ma is az volt, hogy majd Goff-ék több gólt rúgnak, mint az ellenfél.
Akkoss
iktriad
2 hónapja
Mondom, hogy meccs lesz ebből. A Commando nem áldozati báránynak jött az oroszlánbarlangba.
iktriad
2 hónapja
Vagy mégsem?Hú ez a Lions drive nagyon karcol.Teljesen máshogyan alakulhatott volna a meccs, ha a Redskins beköszön egy TD-vel. Félő, hogy a DET most már tarolni fog.
iktriad
nagylaza, főpohárnok