Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Emögött a fal mögött még lehet Melvin Gordon is egy sikeres karriert tudhatott volna magáénak.
2 hónapja
Gibbs mint ló a lónak 😱

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
ez most elég sima TD voltSemmit nem tudtak Gibbsszel kezdeni
Negritis, a vajda
2 hónapja
Forró kés vs. vaj.
2 hónapja
Hú ez a Lions drive nagyon karcol.Teljesen máshogyan alakulhatott volna a meccs, ha a Redskins beköszön egy TD-vel. Félő, hogy a DET most már tarolni fog.
iktriad
2 hónapja
ez most elég sima TD volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hú ez a Lions drive nagyon karcol.
2 hónapja
Próbálsz értelmet találni ebben a hívásban, de nem könnyű.Mariota kezébe adni a negyediket, Quinn elborult….Erthetobb, ha ra hivnak egy tush pusht, nem Danielsre, de itt ugy tunt, az lett volna a jatek, hogy fake sneak, es hatra Danielsnek…
KeyG
casaubon
2 hónapja
Mi volt ez 😄😞Förtelmes playhívás 4-re.
warr_b
2 hónapja
Mariota kezébe adni a negyediket, Quinn elborult….Erthetobb, ha ra hivnak egy tush pusht, nem Danielsre, de itt ugy tunt, az lett volna a jatek, hogy fake sneak, es hatra Danielsnek…
KeyG
2 hónapja
Marcus 🤭
2 hónapja
Ez szép volt, de nem volt biztató a D. Ennyi misstackle egy egész meccsre is elég, ami ebben a drive-ban volt.
2 hónapja
Mi volt ez 😄😞

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Micsoda playhívás, már az elképzelés is rossz volt, a megvalósítás még aztán hűhaPress Taylor te vagy az? 😀
Kampman
2 hónapja
És Kingsburry jelenléte is ugye.Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊Biztos a Redskinsnél évtizedeken át uralkodó actually damn good culture miatt.
shagi0206
Kampman
2 hónapja
Így elbaszni! Grat!
2 hónapja
Ez egy remekul sikerult jatek volt
2 hónapja
Mariota kezébe adni a negyediket, Quinn elborult….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Micsoda playhívás, már az elképzelés is rossz volt, a megvalósítás még aztán hűha

2 hónapja
ez aztán jó play volt
2 hónapja
Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊Szintén zenész. De eddig szépen ránk cáfol.
shagi0206
2 hónapja
Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊Biztos a Redskinsnél évtizedeken át uralkodó actually damn good culture miatt.
shagi0206

2 hónapja
Durva azért, hogy én Danielsnek LSU fanként bustot vizionáltam a Commandersnél 😊Reméljük nem 1 fecskés lesz
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018