Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Nézze, de ne mutogassák Ciaránál vagy Hailee Steinfeldnél többet, az okokat nem írom már.nem hiszem hogy ezt ide kéne hozni, de még ha el is költözik az országbólNekem annyi pont elég illetve sokatmondó milyen sztárok sorakoztak fel Harris mellett, nyilván a Diddy ügyben valamilyen úton módon említett összes sztár.Aki arra számított, hogy Taylor Swift szavahihető lesz és lelép az országból azt még mindig ki kell ábrándítanom, hogy már az Arrowheadben van.mikor mondott ilyet?
KeyG
én csak annyit találtam hogy Andrew Tate listáján szerepel
Negritis, a vajda
KeyG
a pasija meccsét miért ne nézhetné meg?
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
FloresR
277
Hajrá Chiefs
2 hónapja
nem hiszem hogy ezt ide kéne hozni, de még ha el is költözik az országbólNekem annyi pont elég illetve sokatmondó milyen sztárok sorakoztak fel Harris mellett, nyilván a Diddy ügyben valamilyen úton módon említett összes sztár.Aki arra számított, hogy Taylor Swift szavahihető lesz és lelép az országból azt még mindig ki kell ábrándítanom, hogy már az Arrowheadben van.mikor mondott ilyet?
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
a pasija meccsét miért ne nézhetné meg?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nekem annyi pont elég illetve sokatmondó milyen sztárok sorakoztak fel Harris mellett, nyilván a Diddy ügyben valamilyen úton módon említett összes sztár.Aki arra számított, hogy Taylor Swift szavahihető lesz és lelép az országból azt még mindig ki kell ábrándítanom, hogy már az Arrowheadben van.mikor mondott ilyet?
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
2 hónapja
Aki arra számított, hogy Taylor Swift szavahihető lesz és lelép az országból azt még mindig ki kell ábrándítanom, hogy már az Arrowheadben van.mikor mondott ilyet?
KeyG
2 hónapja
2 hónapja
Aki arra számított, hogy Taylor Swift szavahihető lesz és lelép az országból azt még mindig ki kell ábrándítanom, hogy már az Arrowheadben van.
We are just the Ravens!
2 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
22:30-tól, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal