Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Más blokkolni egy Swiftet mint egy Andersont.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Kelce mit csinált.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Bar igenye lenne ra...sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottBurrow 5 éve alatt egy ilyet nem kapott
Negritis, a vajda
Szipeter

2 hónapja
<3Még jó hogy te sem ahogy hallom, az lett volna csak a majomparádé. : DDCzirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
balintbaba
2 hónapja
Worthy brutál elkapás majd tfl
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Anderson nagyon durva 😊
2 hónapja
Anderson is ott folytatja, ahol múlt héten abbahagyta.
2 hónapja
hol a zászló?
2 hónapja
Még jó hogy te sem ahogy hallom, az lett volna csak a majomparádé. : DDCzirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Ha nem ért volna hozzá, nem dobnak zászlót, olyan egyszerű.Volt kontakt, vagy nem volt kontakt.
Dzsokijuing
Ennyi.

2 hónapja
Ez nem zászló?????
2 hónapja
Minden évben ugyan az a szar..
2 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottDehát ilyet nem lehet mondani, Chiefs a bírók csapata, meg bohócliga meg ilyenek.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottTúrót
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottBurrow 5 éve alatt egy ilyet nem kapott
Negritis, a vajda
2 hónapja
Czirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
2 hónapja
legyen úgysajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottErre még vissza fogunk térni ma így érzem 😃
Negritis, a vajda
Nemes samu09
H2H-t láttak a bírók azt dobálni szokták
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mit mondtam? Mit harsogok évek óta?azt hogy nem dobják ellenük a zászlót, erre bedobták 😀
KeyG
Poloska vagyok.
2 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottErre még vissza fogunk térni ma így érzem 😃
Negritis, a vajda