Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Más blokkolni egy Swiftet mint egy Andersont.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kelce mit csinált.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Bar igenye lenne ra...sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottBurrow 5 éve alatt egy ilyet nem kapott
Negritis, a vajda
Szipeter
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
<3Még jó hogy te sem ahogy hallom, az lett volna csak a majomparádé. : DDCzirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
balintbaba
10 hónapja
Worthy brutál elkapás majd tfl
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Anderson nagyon durva 😊
10 hónapja
Anderson is ott folytatja, ahol múlt héten abbahagyta.
10 hónapja
hol a zászló?
10 hónapja
Még jó hogy te sem ahogy hallom, az lett volna csak a majomparádé. : DDCzirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Ha nem ért volna hozzá, nem dobnak zászlót, olyan egyszerű.Volt kontakt, vagy nem volt kontakt.
Dzsokijuing
Ennyi.
10 hónapja
Ez nem zászló?????
10 hónapja
Minden évben ugyan az a szar..
10 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottDehát ilyet nem lehet mondani, Chiefs a bírók csapata, meg bohócliga meg ilyenek.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottTúrót
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottBurrow 5 éve alatt egy ilyet nem kapott
Negritis, a vajda
10 hónapja
Czirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
10 hónapja
legyen úgysajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottErre még vissza fogunk térni ma így érzem 😃
Negritis, a vajda
Nemes samu09
H2H-t láttak a bírók azt dobálni szokták
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mit mondtam? Mit harsogok évek óta?azt hogy nem dobják ellenük a zászlót, erre bedobták 😀
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ottErre még vissza fogunk térni ma így érzem 😃
Negritis, a vajda