Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
2 hónapja
Bocsánat, amúgy tényleg nem.ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
2 hónapja
Mondjuk akkor még nem sokan éltek a fórumról.Ott mi nyertünk 35-10-re.Van is az első Bowljuk ótaKeyGÉrzek néminemű előzményt.
Tactful Cactus
KeyG
Kampman

2 hónapja
én a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
2 hónapja
Ez nyilván nem zászló.
2 hónapja
Hollywood kapott mar snapet?
2 hónapja
Jobb lett volna, ha marad a focinál.Czirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
2 hónapja
Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Szerkesztette: Kampman

2 hónapja
Eddig amúgy fasza meccs.érdekel ez itt valakit, csak a bírók...😊 (cscsk helyet...fura ízlés az biztos)
Tactful Cactus
2 hónapja
Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Ott mi nyertünk 35-10-re.Van is az első Bowljuk ótaKeyGÉrzek néminemű előzményt.
Tactful Cactus
KeyG

2 hónapja
Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Ajándék 3 pont
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nagyon menő a Texans DL💪💪
2 hónapja
Telibe verné legalább tisztességgel hamár úgyis mennek 15 yardot mindig ha valaki szerelni akarják
2 hónapja
Más blokkolni egy Swiftet mint egy Andersont.az elkapása után aszittem hogy jön a művésznő
Tactful Cactus