Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀szerintem csak az egyik szülőjének
gamerkr
Poloska vagyok.
2 hónapja
Bostick, a kurva anyadamiket epikus mérközéseken zártunk le, általában januárban.Azért nem kell panaszkodni, jópár klassz évetek volt.Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Kampman
Áront szerették a zebrák.
Ennyi trollkodás bele kell férjen egy div rivális drukkertől.
csi77
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀
gamerkr
Tulvagyunk rajta 😊
2 hónapja
idén így is szenvedtek a támadósorok ha rendesen fújnák katasztrófa lenneAz sem megoldás, ha semmilyen holding szabály nincs, akkor mik mennének a pályán.Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
Negritis, a vajda
Sixo
de legalább konzisztens
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ne vegyem fel😁ne lopja el?Akinek nem inge.....Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt
csi77
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
amiket epikus mérközéseken zártunk le, általában januárban.Azért nem kell panaszkodni, jópár klassz évetek volt.Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Kampman
Áront szerették a zebrák.
Ennyi trollkodás bele kell férjen egy div rivális drukkertől.
csi77
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀

2 hónapja
Az sem megoldás, ha semmilyen holding szabály nincs, akkor mik mennének a pályán.Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
Negritis, a vajda

2 hónapja
Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hold the line, áááá de gecikNem gondolkodtam el rajta, csak a san andreas jutott eszembe 😀
Tactful Cactus
2 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.Ha tetszik neked, mond meg neki, megkönnyebbülsz majd és lehet te is bejössz neki.
gamerkr

2 hónapja
Hazai pályán csak minden tizediket. Tessék számolni 😊PO-ba nem szoktak ilyet befújniHol a holding? Hol?mindjárt beírja egy
KeyGpackerscardinals fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
Sixo
shagi0206
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.ezt is mi intéztük a texansnak.
gamerkr
2 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.

2 hónapja
Mahomes se hiszi el hogy nem kapott most sárgát
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Jól van, Majomes Andersonnal álmodik éjjel.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Akkor Watt állandóan ott játszik 😮Hol a holding? Hol?mindjárt beírja egy packers fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
KeyG
Sixo
2 hónapja
PO-ba nem szoktak ilyet befújniHol a holding? Hol?mindjárt beírja egy
KeyGpackerscardinals fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
Sixo
2 hónapja
Hol a holding? Hol?mindjárt beírja egy packers fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
KeyG

2 hónapja
Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelme
2 hónapja
Hol vagytok Chiefs szurkolók? Nem fújnak nekünk bla bla bla
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ezzel a bíróval még nem kapott ki Mahomes.. látszik miért
2 hónapja
Mahomes fut, hol van ilyenkor Al-shaair? Bezzeg szöszit kiütötte.megsérült, még jó hogy kérdeztem 😊 Akkor ezért.
shagi0206
2 hónapja
Mahomes fut, hol van ilyenkor Al-shaair? Bezzeg szöszit kiütötte.Megsérült
shagi0206
Poloska vagyok.