Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
youtu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
2 hónapja
Én a 3 field goalra, gyorsan meglett.Kell még, 42,5 fölé raktam 😀most kellenek a pontok, hogy meccs legyen ebbőlEgyáltalán nem kell! 😊
Tarsi
ulpianus
Tarsi

2 hónapja
chiefs meccsen? bátorKell még, 42,5 fölé raktam 😀most kellenek a pontok, hogy meccs legyen ebbőlEgyáltalán nem kell! 😊
Tarsi
ulpianus
Tarsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kell még, 42,5 fölé raktam 😀most kellenek a pontok, hogy meccs legyen ebbőlEgyáltalán nem kell! 😊
Tarsi
ulpianus
2 hónapja
Te már évek óta a Ravensen vagy, pedig ezt az egy ítéletet tudod felhozni.ti mondtátok hogy nem csalnak nektek soseAz bezzeg nem mindegy, hogy 17 vagy 21 pontÉs ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
KeyG
mikor meg igen akkor nem számít
ilyen alapon itt se számít
ahogy ott se azt mondtuk hogy azon múlt, hanem hogy csaltak nektek
itt se vitatom hogy volt-e offside (nekem nem tűnt fel) de a drive nem azon múlt
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Kellett ahhoz a lánc, hogy legyen neki.Kelce számomra örök rejtély. Kövér, lassú - és mégis!Jabbának is volt hercegnője. Mondjuk láncon.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus

2 hónapja
Miért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ez komoly?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
most kellenek a pontok, hogy meccs legyen ebbőlEgyáltalán nem kell! 😊
Tarsi

Állat vagyok, ami enni kér...
2 hónapja
Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
De nem mindegy, hogy most 13-3 vagy 13-6nál támadszti mondtátok hogy nem csalnak nektek soseAz bezzeg nem mindegy, hogy 17 vagy 21 pontÉs ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
KeyG
itt se vitatom hogy volt-e offside (nekem nem tűnt fel) de a drive nem azon múlt
Negritis, a vajda
2 hónapja
shiwnouk
10
És ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaha két segfej szop fel én is mindig lehalkitom az arénát
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
ti mondtátok hogy nem csalnak nektek soseAz bezzeg nem mindegy, hogy 17 vagy 21 pontÉs ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
most kellenek a pontok, hogy meccs legyen ebből
2 hónapja
De akkor 5 yardról közelebb rúg....igaz akkor is kimaradhatott volna....vagy bemegy és teljesen más a meccsÉs ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Kelce számomra örök rejtély. Kövér, lassú - és mégis!Jabbának is volt hercegnője. Mondjuk láncon.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Kelce számomra örök rejtély. Kövér, lassú - és mégis!Ronaldo de fenomeno!
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Az bezzeg nem mindegy, hogy 17 vagy 21 pontÉs ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
2 hónapja
Kelce számomra örök rejtély. Kövér, lassú - és mégis!mi lenne ha formában lenne?
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfej
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Kelce számomra örök rejtély. Kövér, lassú - és mégis!
2 hónapja
És ez egy be nem dobott offsideból....elmentek a faszombaamilyen üres volt Travis kb mind1 hogy van-e bedobott offside
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Amúgy ha a HOU védő nem teszi a földre, akkor INT lett volna? Nem figyeltem.Lehet jobb így, még megadták volna elkapásnak. Végül mind1 lett ugyan.
Tactful Cactus
2 hónapja
Még véletlenül se Pachecót futtasd, mert rá fogadtam TD-re
We are just the Ravens!
2 hónapja
Csalnak!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c