Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
alvás?Még csak most bontottam fel egy vöröset, ne tudd meg, mi lesz egy óra múlva.Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Akinek nem inge.....Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Még csak most bontottam fel egy vöröset, ne tudd meg, mi lesz egy óra múlva.Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
2 hónapja
Én vállalom a hibáimat, nem vagyok egy GB ST coach vagy ilyesmi.Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
én már triggerelve vagyok, tiltakozásból a teljes halftime show alatt egyetlen alekosz-videót se rakok beJól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A felkiáltójelek a felháborodásomat fejezik ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 hónapja
korai voltJól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.Az a hsz elment háztűznézőbe.
Tactful Cactus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.Lol nehogy már egy poént kitörölj. Egyetlen egy valami húzta fel magát, ő sem Los Angelesi. Hova jut a fórum ha nincs szólás szabadság.
Tactful Cactus

2 hónapja
A Chiefs lopta a Seminoles-tól a Tomahawk Chantet vagy fordítva?Mindketten a Braves-től.
Dzsokijuing

2 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
2 hónapja
Jó, mondjuk itt nem szoktam túltolni a fekete humorizálást, tudom hogy nem mindenki vevő rá, valaki érzékeny a témákra, stb. Van erre csoport, ahol kiélhetem magam 😀persze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
dande2
2 hónapja
A fekete humornak nincs amikor napersze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
dande2
2 hónapja
A Chiefs lopta a Seminoles-tól a Tomahawk Chantet vagy fordítva?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
17 vagy 21 pont lett volna a különbségén a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
az mindegy, leírtad a fórumon a bíró szót? Na ugye, akkor bíróztál 😀Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt

2 hónapja
A tackle egy rakás szar volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.
2 hónapja
ez nem fér bele 😕
2 hónapja
jones mi sack
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
persze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
2 hónapja
Ezt azért el lehetett volna kapni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Mondjuk ez így igazén a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.