Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Rodgersre lefogadnám, de hát ő primadonna.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Apaaaaaa, kezdőőőőőődiiiiiiik!!!!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
Most mi ez a nagy elégedetlenkedés? Nem erre számítottatok? 😀
10 hónapja
Féreg bírok
10 hónapja
Ha nem ért volna hozzá, nem dobnak zászlót, olyan egyszerű.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
mint a boxban..a címvédőt nagyon meg kell verni.....
10 hónapja
Mit mondtam? Mit harsogok évek óta?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Apátok fasza aztSzerintem a szünetben meg is csinálják Mahomest.
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Undorító
10 hónapja
ne vicceljuünk már a sisakja közelébe sem volt
10 hónapja
Idén én is elofizettem rá, jövőre nem fogok. Élő meccsnezesre nem igazán alkalmas. Ha vissza akarsz nézni mindent 40p-ben, akkor megéri.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
10 hónapja
Akkor tudjuk kit akar az NFL a superbowlba idén
10 hónapja
Szerintem Troy Aikman.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
Szerkesztette: Sixo
10 hónapja
Nevetséges....
10 hónapja
Neeee
10 hónapja
Punci Mahomi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ez mi már??
10 hónapja
kapják be..
10 hónapja
Apátok fasza azt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
GamepassOhh, az másApplikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus