Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
sajnos az ilyet dobják mind1 ki van ott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Rodgersre lefogadnám, de hát ő primadonna.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Apaaaaaa, kezdőőőőőődiiiiiiik!!!!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Most mi ez a nagy elégedetlenkedés? Nem erre számítottatok? 😀
2 hónapja
Féreg bírok
2 hónapja
Ha nem ért volna hozzá, nem dobnak zászlót, olyan egyszerű.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
mint a boxban..a címvédőt nagyon meg kell verni.....
2 hónapja
Mit mondtam? Mit harsogok évek óta?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Apátok fasza aztSzerintem a szünetben meg is csinálják Mahomest.
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Undorító
2 hónapja
ne vicceljuünk már a sisakja közelébe sem volt
2 hónapja
Idén én is elofizettem rá, jövőre nem fogok. Élő meccsnezesre nem igazán alkalmas. Ha vissza akarsz nézni mindent 40p-ben, akkor megéri.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
2 hónapja
Akkor tudjuk kit akar az NFL a superbowlba idén
2 hónapja
Szerintem Troy Aikman.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
Szerkesztette: Sixo

2 hónapja
Nevetséges....
2 hónapja
Neeee
2 hónapja
Punci Mahomi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ez mi már??
2 hónapja
kapják be..
2 hónapja
Apátok fasza azt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
GamepassOhh, az másApplikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus