Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Félidő sincs, de már cigányozol ...Nem a zeneiparban kell keresni a megoldást, annyit súgok. Ez egyes társadalmi rétegben lett szokás.Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
zacknorb

2 hónapja
😅😅🤣🤣🤣🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Na ha most bedobják, máskor miért nem?teljesen random dobálják
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Szánalom
2 hónapja
Na ha most bedobják, máskor miért nem?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ez eddig nem a csifsz first downok meccse.

2 hónapja
Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
2 hónapja
Taylor, who else? 😀mint bolles? 😀
shagi0206
2 hónapja
Ohh, az másApplikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Taylor, who else? 😀
2 hónapja
TV-n jóAkkor nekem voltak eléggé kis igényeim eddig.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
Bekapcsoltam a red zone-t, aztán hadd menjen.
Kampman
2 hónapja
Nem a zeneiparban kell keresni a megoldást, annyit súgok. Ez egyes társadalmi rétegben lett szokás.Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
Poloska vagyok.
2 hónapja
Applikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus

2 hónapja
valami +, nem?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
mondjuk egy 1.5 éves karanténkasztban tuti azt tolnák
2 hónapja
Akkor nekem voltak eléggé kis igényeim eddig.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
Bekapcsoltam a red zone-t, aztán hadd menjen.

2 hónapja
Látom, pihentél.🙂MM így írja be a CV-be az előző csapatát.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Tactful Cactus
2 hónapja
Engem ezek nem zavarnak, bár nálunk már amúgy is erősen hunglish megy, így meg van szokva.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem edorszálod ezt a developmentet?Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
Ne már, bro.

2 hónapja
A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
2 hónapja
Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba

2 hónapja
Bocs, nem akarok lavinát indítani, de ennél még a gyurcsány is jobb lett vóna.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
2 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni

2 hónapja
efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
MM így írja be a CV-be az előző csapatát.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!