Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Félidő sincs, de már cigányozol ...Nem a zeneiparban kell keresni a megoldást, annyit súgok. Ez egyes társadalmi rétegben lett szokás.Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
zacknorb
10 hónapja
😅😅🤣🤣🤣🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Na ha most bedobják, máskor miért nem?teljesen random dobálják
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Szánalom
10 hónapja
Na ha most bedobják, máskor miért nem?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ez eddig nem a csifsz first downok meccse.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
10 hónapja
Taylor, who else? 😀mint bolles? 😀
shagi0206
10 hónapja
Ohh, az másApplikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Taylor, who else? 😀
10 hónapja
TV-n jóAkkor nekem voltak eléggé kis igényeim eddig.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
Bekapcsoltam a red zone-t, aztán hadd menjen.
Kampman
10 hónapja
Nem a zeneiparban kell keresni a megoldást, annyit súgok. Ez egyes társadalmi rétegben lett szokás.Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Applikáció, amivel telóról meccset nézhettél. Ami most a Select nekik csak régebben.Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
Tactful Cactus
10 hónapja
valami +, nem?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
mondjuk egy 1.5 éves karanténkasztban tuti azt tolnák
10 hónapja
Akkor nekem voltak eléggé kis igényeim eddig.A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
Hanni
Bekapcsoltam a red zone-t, aztán hadd menjen.
10 hónapja
Látom, pihentél.🙂MM így írja be a CV-be az előző csapatát.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Tactful Cactus
10 hónapja
Engem ezek nem zavarnak, bár nálunk már amúgy is erősen hunglish megy, így meg van szokva.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem edorszálod ezt a developmentet?Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Sixo
Ne már, bro.
10 hónapja
A legnagyobb, hogy nem tudom letenni kisablakba, ha más appot hívok elő, nem folytatja élőben, sőt néha még a meccset sem. Folyamatosan szétesik, lassú mint a picsa.Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
Kampman
10 hónapja
Sanyi?Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Hunglish most a zene iparban is nagyon nagyot megy. Erre vágynak az emberek.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
10 hónapja
Bocs, nem akarok lavinát indítani, de ennél még a gyurcsány is jobb lett vóna.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
10 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.A Sport tv-n volt az a régi, az szarabb volt, már el is felejtettem a nevét.
Hanni
10 hónapja
efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
MM így írja be a CV-be az előző csapatát.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!