Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Többet kell rúgni mint az ellenfél 😀FGkkel nehéz leszJól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
shagi0206
Negritis, a vajda
10 hónapja
Ezt a meccset jó eséllyel nem Maholnap tudja megnyerni, hanem a Kansas D.
10 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni
10 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.akkor jövőre inkább ne arra fizessek elő, hanem a gamepassre?
Hanni
10 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.
10 hónapja
Hát na, ezek ilyen Iktriad thingsek 😀Ő azért sokat volt Cowboys, ott draftolták, a rookie szerződését is ott töltötte. Iktriad neveinek 90%-a alig játszott a Jags, csak PS meg ilyenek. A Chargersnél múlt héten bedobta Terrel Edmunds nevét, akinek több mint 100 meccse van az NFL-ben, abból kereken 1 Jags, vagy 80 Steelers, de attól ő már Floridához tartozik.Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
zacknorb
Sixo
10 hónapja
Ő azért sokat volt Cowboys, ott draftolták, a rookie szerződését is ott töltötte. Iktriad neveinek 90%-a alig játszott a Jags, csak PS meg ilyenek. A Chargersnél múlt héten bedobta Terrel Edmunds nevét, akinek több mint 100 meccse van az NFL-ben, abból kereken 1 Jags, vagy 80 Steelers, de attól ő már Floridához tartozik.Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
zacknorb
10 hónapja
FGkkel nehéz leszJól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
10 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.TDvel kéne hozzá kezdeni
Akkoss
10 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.
10 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor jó 😀Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
Tactful Cactus
10 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.ez ilyen iktriad féle ex jags mánia?
Dzsokijuing
10 hónapja
Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
Tactful Cactus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Amikor nagyon azt akarod, hogy ők basszanak ki, mert arra jár a végkielégítés be likeBaszki ez mi volt Boydtól?Sisakdobalas 15 yardert, majd a felmondas egy fura modja
Tactful Cactus
casaubon
Poloska vagyok.
10 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Stroud ott folytatja ahol abbahagyta
10 hónapja
Stroud sokkal jobban kezd, mint múlt héten.
10 hónapja
Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Baszki ez mi volt Boydtól?ezért simán kivághatják egyébként...
Tactful Cactus
10 hónapja
Baszki ez mi volt Boydtól?Sisakdobalas 15 yardert, majd a felmondas egy fura modja
Tactful Cactus
10 hónapja
Igen, asszem.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
10 hónapja
Go Texans 😀