Divisional szombat
2 feliratkozó
2 hónapja
Többet kell rúgni mint az ellenfél 😀FGkkel nehéz leszJól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
shagi0206
Negritis, a vajda

2 hónapja
Ezt a meccset jó eséllyel nem Maholnap tudja megnyerni, hanem a Kansas D.
2 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.Nekem még nem volt vele bajom, neked mi az?
Hanni

2 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.akkor jövőre inkább ne arra fizessek elő, hanem a gamepassre?
Hanni
2 hónapja
Minden egyes meccsen rá kell jöjjek, amikor nem tudom tvn nézni, hogy ennél a dazn appnál életemben nem láttam még nagyobb szart.
2 hónapja
Hát na, ezek ilyen Iktriad thingsek 😀Ő azért sokat volt Cowboys, ott draftolták, a rookie szerződését is ott töltötte. Iktriad neveinek 90%-a alig játszott a Jags, csak PS meg ilyenek. A Chargersnél múlt héten bedobta Terrel Edmunds nevét, akinek több mint 100 meccse van az NFL-ben, abból kereken 1 Jags, vagy 80 Steelers, de attól ő már Floridához tartozik.Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
zacknorb
Sixo
2 hónapja
Ő azért sokat volt Cowboys, ott draftolták, a rookie szerződését is ott töltötte. Iktriad neveinek 90%-a alig játszott a Jags, csak PS meg ilyenek. A Chargersnél múlt héten bedobta Terrel Edmunds nevét, akinek több mint 100 meccse van az NFL-ben, abból kereken 1 Jags, vagy 80 Steelers, de attól ő már Floridához tartozik.Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
zacknorb

2 hónapja
FGkkel nehéz leszJól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.Vaaaaagy - a Texans legyalulja a címvédőt (még ha erre azért kicsi is az esély).
Akkoss
2 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.TDvel kéne hozzá kezdeni
Akkoss
2 hónapja
Jól kezd a Texans, remélem meccs lesz ebből.
2 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.Ez lesz az új ex-Jaguár-ing?
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
2 hónapja
Akkor jó 😀Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
Tactful Cactus
2 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.ez ilyen iktriad féle ex jags mánia?
Dzsokijuing
2 hónapja
Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
Tactful Cactus

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Amikor nagyon azt akarod, hogy ők basszanak ki, mert arra jár a végkielégítés be likeBaszki ez mi volt Boydtól?Sisakdobalas 15 yardert, majd a felmondas egy fura modja
Tactful Cactus
casaubon
Poloska vagyok.
2 hónapja
Dalton Schultz, újabb ex-Cowboy, akit nagy ésszel elengedtünk.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Stroud ott folytatja ahol abbahagyta
2 hónapja
Stroud sokkal jobban kezd, mint múlt héten.
2 hónapja
Az ott az elején persze kurvára fájt, de nem azon múlt. Ez a meccs sem a bírókon jön/megy el. Eredménykövetőben kötelező ilyeneket beírni.Nem sokat késett a bírók gépe Phillyből.sokáig bírtad...😉
Tactful Cactus
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Baszki ez mi volt Boydtól?ezért simán kivághatják egyébként...
Tactful Cactus
2 hónapja
Baszki ez mi volt Boydtól?Sisakdobalas 15 yardert, majd a felmondas egy fura modja
Tactful Cactus
2 hónapja
Igen, asszem.Dalos?Mi is volt az ügynökneve?Vikidál!Volt ugye egy Király Linda himnusz még annak idején, bár ott más bajok is voltak.az idei PO-ban meglepően korrektek a himnuszok, kevés a ripacskodáskorrekttől messze vannak. Vicces lenne nekiállna valami magyar celeb énekelni a magyar himnuszt, ilyen "agyon díszített" módon.
törölt kristof
shagi0206
Kampman
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Go Texans 😀