Divisional vasárnap
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Suh nem lett okosabbAki tuskó, az mindig az, még ha kevesebbet is láttunk belőle az elmúlt években
Blevi
több mint 2 éve
Tampa fejekben egész évben baj volt
több mint 2 éve
Baggio is nagy jinxmester, csak kérdezétek meg Chip Kellyt. 😀eddig tartott nálam 😀Bowl.hu forum engine likes thisnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
Csak az nfl nem fog örülni, hogy a small market/kis fan base-zel bíró csapatok ekkorát mennek
r.baggio
petey
több mint 2 éve
Ott kezdődött, hogy visszaütött 😀 általában azt veszik észre 😀
több mint 2 éve
Joba lehettek ezek DetroitbanNekem is ez jutot elsonek eszembe.. csaptarsak voltak..
nando89
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Suh nem lett okosabbStafford örülhet, hogy ennyivel megúszta. Lehetett volna kétlábas rálépés vagy tökönrúgás is.
Blevi
több mint 2 éve
nando89
3 894
Joba lehettek ezek Detroitban
több mint 2 éve
Suh nem lett okosabb
több mint 2 éve
utóbbinál mondjuk a haterek is ott vannak 😀A 9ers nem kis fanbase, a Tampa Brady sem sztem.Bowl.hu forum engine likes thisnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
Csak az nfl nem fog örülni, hogy a small market/kis fan base-zel bíró csapatok ekkorát mennek
r.baggio
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
eddig tartott nálam 😀Bowl.hu forum engine likes thisnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
r.baggio
több mint 2 éve
Nünüke
558
McVay, bazdmeg, nem vagy the Jeff Fisher hogy 1&10-re mindig futást hívj középre…Ne izgulj, ezt a meccset simán behúzzuk🤙
Pizsama
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
man boobs? biSZtos????? 😮te is szolgáltathatodJa, én bulika alatt csöcsöket gondoltam.Bengals/Titans meccsen azért volt jelenlétnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
petey
zacknorb
Adirotor
több mint 2 éve
Nagyon illúzióromboló nekem, hogy itt egy playoff meccs január közepén, aztán verőfényes napsütésben, 16 Celsius fokban játszanak szabadtéri meccset.én egy embert tudok aki eléggé örül, hogy nem -10 fokban és szakadó hóesésben kell meccset néznie 😊
tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A 9ers nem kis fanbase, a Tampa Brady sem sztem.Bowl.hu forum engine likes thisnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
r.baggio
több mint 2 éve
te is szolgáltathatodJa, én bulika alatt csöcsöket gondoltam.Bengals/Titans meccsen azért volt jelenlétnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
petey
zacknorb
több mint 2 éve
Ja, én bulika alatt csöcsöket gondoltam.Bengals/Titans meccsen azért volt jelenlétnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
petey
több mint 2 éve
Bowl.hu forum engine likes thisnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amikor Playoff Lenny és a Hátfájós még csapattársak voltak. 😀több mint 2 éve
Bengals/Titans meccsen azért volt jelenlétnincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
zacknorb
több mint 2 éve
denincs ma valami nagy bulika ittMit szeretnèl?
petey
Pezsgő, kurvák, koksz?😀
Nünüke
😀
több mint 2 éve
A Cowboys már kiesett múlt héten.nincs ma valami nagy bulika ittMit szeretnèl?
petey
Pezsgő, kurvák, koksz?😀
Nünüke