Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Idézek a twitter biom-ból: "Contributor at bowlhu, where he turns to jinxtriad"tegnap is így kezdted oszt mi lett belőleEz eddig forró kés a vajon.Bocsi Rams.
iktriad
iktriad
petey
több mint 2 éve
Nünüke
558
nincs ma valami nagy bulika ittMit szeretnèl?
petey
Pezsgő, kurvák, koksz?😀
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
Kurvaeletwww.youtube.com/watch?v=luqJbMmAYYU
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nincs ma valami nagy bulika ittTegnap se volt.
petey
több mint 2 éve
KurvaeletEz az Aranyélet spinoffja lesz?
Vrij6
több mint 2 éve
tegnap is így kezdted oszt mi lett belőleEz eddig forró kés a vajon.Bocsi Rams.
iktriad
iktriad
több mint 2 éve
nincs ma valami nagy bulika ittÉjfélkor indul útjára a gyönyör.
petey
több mint 2 éve
Kurvaelet
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Csita
339
Lexarom ki nyer! Lássunk egy jó meccset! 😀
több mint 2 éve
Ez eddig forró kés a vajon.Bocsi Rams.
iktriad
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ez eddig forró kés a vajon.oh ja leftwich volt qb itt is. jo jatekos volt csak torekeny mint a porcelan.
Leftwich, a Bucs OC-je. 2020-ban 1 Bortles igazolásra volt a Bucs, hogy az összes egykori első körös Jags QB pick ott legyen.ki volt az elso koros qb pick? az eddzo?jags powa again. ugye iktraid?Ha a Bucs támad, két Top 5-ös Jags pick is a pályán van, Brady LT-je is az, meg a cseréje is. Az OC-je, meg lehet HC-nk lesz, egyébként ő volt az 1. első körös QB pickünk. Kihagytam valakit? 😀
gabor25
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 2 éve
McVay, bazdmeg, nem vagy the Jeff Fisher hogy 1&10-re mindig futást hívj középre…
több mint 2 éve
Ez eddig forró kés a vajon. Leftwich, a Bucs OC-je. 2020-ban 1 Bortles igazolásra volt a Bucs, hogy az összes egykori első körös Jags QB pick ott legyen.ki volt az elso koros qb pick? az eddzo?jags powa again. ugye iktraid?Ha a Bucs támad, két Top 5-ös Jags pick is a pályán van, Brady LT-je is az, meg a cseréje is. Az OC-je, meg lehet HC-nk lesz, egyébként ő volt az 1. első körös QB pickünk. Kihagytam valakit? 😀
gabor25
iktriad
gabor25
több mint 2 éve
kis Hokulinak azért van még mit bickóra gyúrni. biztos ezért nincs rövidben mint a fater.
több mint 2 éve
Drazsébaszó perverz… 😅miért hittem azt, hogy a Foxon lesz ez a meccs? ott épp a Bridget Jones naplója kezdődött 😀aszittem megint tucker rantel azon hogy nem elég szexik az m&m-k
Löfli
Negritis
több mint 2 éve
hohó, Hochshuli 😊
több mint 2 éve
nando89
3 894
Futást nem kell tulzásba vinnie a Ramsnek
több mint 2 éve
Byron Leftwichki volt az elso koros qb pick? az eddzo?jags powa again. ugye iktraid?Ha a Bucs támad, két Top 5-ös Jags pick is a pályán van, Brady LT-je is az, meg a cseréje is. Az OC-je, meg lehet HC-nk lesz, egyébként ő volt az 1. első körös QB pickünk. Kihagytam valakit? 😀
gabor25
iktriad
gabor25
több mint 2 éve
go rams!!!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ki volt az elso koros qb pick? az eddzo?jags powa again. ugye iktraid?Ha a Bucs támad, két Top 5-ös Jags pick is a pályán van, Brady LT-je is az, meg a cseréje is. Az OC-je, meg lehet HC-nk lesz, egyébként ő volt az 1. első körös QB pickünk. Kihagytam valakit? 😀
gabor25
iktriad
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Na, akkor lássuk Stafford fel tud-e nőni a feladathoz…
több mint 2 éve
Úgy néz ki a fényben a Rams meze, mintha a Vikings játszana. 😀