Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Baaaaszooood!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
Vagy azért Brady ellen ezt még ne jelentsük ki?
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Eagles átok!!!!!
több mint 2 éve
Na épp ez volt a baj!4Nyilván TB miatt a TBnek szurkolok, de nem leszek szomorú, ha a Rams a jobb és nyer.a D-ben a legjobb felállás van
És eddig a Tampa extra szar és mist jön ki a sok hiányzó.
NB2
Adirotor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Stafford kikerult Detroitbol
több mint 2 éve
KUPPPPPPPP!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Lefőtt a Bucs? Vagy 28-3-ra gyúrnak?
több mint 2 éve
Eldőlt?Vagy azért Brady ellen ezt még ne jelentsük ki?
több mint 2 éve
ligur
448
aztakurva 3. es 20-ra!!! Mintha Maho-t latnam.
több mint 2 éve
zsák
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ez így félidőre el fog dőlni
több mint 2 éve
A Bucs is Kuppán lett vágva. 😀
több mint 2 éve
bazdmeg degec 😀Valaki homályosítson már fel, hogy most mi volt a gond ezzel a rúgással, amiért 40ről kezdtek, pont nem figyeltem.üdv a Packers ST coach posztján!
Hanni
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Valaki homályosítson már fel, hogy most mi volt a gond ezzel a rúgással, amiért 40ről kezdtek, pont nem figyeltem.a kickoff kiment az oldalvonalon
Hanni
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Engem is érdekelne, adok a nyereményből 🙂nfl.com felső sávján a BUF vezet 10-3-ra a KC ellen.Elorebb jarnak akkor. Ez a meccs akkor mennyi lett? 😀
gamerkr
Vrij6
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Valaki homályosítson már fel, hogy most mi volt a gond ezzel a rúgással, amiért 40ről kezdtek, pont nem figyeltem.Kiment oldalt
Hanni
több mint 2 éve
Sziasztok, az Eagles meccs hánytól lesz?Dallas-szal egyidoben
mustaine
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Valaki homályosítson már fel, hogy most mi volt a gond ezzel a rúgással, amiért 40ről kezdtek, pont nem figyeltem.üdv a Packers ST coach posztján!
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
az semmi, majd ha Florio XDBrady visszavonul, schefter is megírtacsak ki kell esni és beindul az életVan itt bárki, aki a Tampának szurkol?a csapatfórumba is más szimpatizásnak kell beleírni, hogy még működjön
tenorx
Stoki
Tactful Cactus
r.baggio
több mint 2 éve
nfl.com felső sávján a BUF vezet 10-3-ra a KC ellen.Elorebb jarnak akkor. Ez a meccs akkor mennyi lett? 😀
gamerkr
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Valaki homályosítson már fel, hogy most mi volt a gond ezzel a rúgással, amiért 40ről kezdtek, pont nem figyeltem.
több mint 2 éve
én meg ha Ik linkeli a tampa fórumba!majd ha rapoport írja, akkor hiszem el.Brady visszavonul, schefter is megírtacsak ki kell esni és beindul az életVan itt bárki, aki a Tampának szurkol?a csapatfórumba is más szimpatizásnak kell beleírni, hogy még működjön
tenorx
Stoki
Tactful Cactus
r.baggio
gamerkr
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nyilván TB miatt a TBnek szurkolok, de nem leszek szomorú, ha a Rams a jobb és nyer.a D-ben a legjobb felállás van
És eddig a Tampa extra szar és mist jön ki a sok hiányzó.
NB2