Divisional vasárnap
több mint 2 éve
hiba, momentum a tampánál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nagy számok törvénye alapján, egyszer már sikerülnie kellfranchise szinten nézd meg milyen QB-kat húzunk 😀 az utóbbi 30 évbenmost meg a QB draftbantalán storm, egy ideig az volt az aláírása asszembiztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
Vagy azért Brady ellen ezt még ne jelentsük ki?
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
petey
én lockban bíztam teddy érkezéséig
Negritis
Adirotor
talán Cutler a legjobb? 😀
Negritis
több mint 2 éve
2 db 1 perces drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De pancser 😊
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Vea-ert es White-ert cserebe mehet is 😜Brady visszavonul és jön Rodgers Tampaba 🤣Amilyen mákos Arians lehet meg is történik
gabokocka
r.baggio
több mint 2 éve
franchise szinten nézd meg milyen QB-kat húzunk 😀 az utóbbi 30 évbenmost meg a QB draftbantalán storm, egy ideig az volt az aláírása asszembiztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
petey
Negritis
Adirotor
talán Cutler a legjobb? 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Vele mi van amúgy?biztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
petey
több mint 2 éve
Nünüke
558
na megjött Nünüke a Rams szurkoló lett is bád gétwéj 😉 😛Èn nem nyultam semmihez🤷♂️
dande
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
Brady jöhet levezetni Pittsburghbe 🙃A nyugdíjasok mennek Floridába Pittsburghből, nem fordítva. 😀 Meg Gizike se tud könnyen hazaugrani onnan Rioba. Meg hideg is van. Meg többet kell adózni.
steelwolf
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
ligur
448
2&13, szoval most beernek akkor megint TD 😀
több mint 2 éve
most meg a QB draftbantalán storm, egy ideig az volt az aláírása asszembiztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
petey
Negritis
több mint 2 éve
Brady visszavonul és jön Rodgers Tampaba 🤣Amilyen mákos Arians lehet meg is történik
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nyugi Brady-ék csak a fórumos kebel kontent miatt engedtek ki egy kicsit
több mint 2 éve
talán storm, egy ideig az volt az aláírása asszembiztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
petey
több mint 2 éve
casaubon
2 391
1 perc alatt mehet is le a TBKorabban mondta, hogy Rodgers meccseit mindig megnezi. Biztos latta tegnap, es most mar utanozza is.
Heisman
több mint 2 éve
Brady visszavonul és jön Rodgers Tampaba 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
3es20nal ott hagyod egyedul a cornerrel? Minimum safety besegites, minimum.Lehet azért a legjobb, mert foghatatlan 🙂Na ez az... ez elképesztő volt, a legjobb elkapót a ligában így fogni...O lehet, hogy 10 yardon belul lett volna az elkapotolaztakurva 3. es 20-ra!!! Mintha Maho-t latnam.Mahomes is igy vedekezne?
ligur
davemayer
casaubon
davemayer
Hacsak nincs rajta 2-3 ember
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
biztos nem haromtNem is tudom már utóbbit ki mondtabrady kiégett2012-ben még mekkora flamewar indult egy ilyen óvatlan megjegyzésből.Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Kampman
a szezon elmaradt
tebow top10 qb 😀
Negritis
Kampman
több mint 2 éve
átugrottam Duvalból, egy köpésKupp-hoz én voltam a legközelebb...Megvan Baggio barátja, aki kint van a meccsen. 😀 😀 😀
Stoki
iktriad
több mint 2 éve
na megjött Nünüke a Rams szurkoló lett is bád gétwéj 😉 😛
több mint 2 éve
Élvezzük ki utolsó meccsének minden megmozdulását, mint pl ezt a passzt harmadikrana kössz, most még 10 évig nézhetjük majd 😀Eldőlt?Én kijelentem, hogy kiégett
zacknorb
r.baggio
Tarsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Antonio Brown mennyire kaján mosollyal nézi ezt a meccset?
több mint 2 éve
Brady jöhet levezetni Pittsburghbe 🙃
több mint 2 éve
1 perc alatt mehet is le a TB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz