Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Megint sok az oldalnak az aktivitás, pedig tegnap után már azt hittem vége.Meg akkor is bedoglik minden nap, amikor 20 ember sincs, akkor mit varsz 70nel.
Az új mottó:
Whoops, looks like something went wrong.
shagi0206
több mint 2 éve
csak vigyázzatok nehogy a dirty dozenre hajazzatok mer azért sárga jár 😀Ès a hősök sose halnak meg😉Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️nagy hősök lesztek
Nünüke
Drip
Nünüke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fontos 3.lett meg!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Megint sok az oldalnak az aktivitás, pedig tegnap után már azt hittem vége.kupp és az oldal is csak ennyit tud mondani:
Az új mottó:
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=CduA0TULnow
több mint 2 éve
Nünüke
558
Ès a hősök sose halnak meg😉Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️nagy hősök lesztek
Nünüke
Drip
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️Ez a tok meg evekig a ligaban lesz.
Nünüke
több mint 2 éve
na, mégis van humorérzéked, ja, nemGizella a Gazella. Kedvenc újságja meg a la Gazella dello Sport.mindketten szeretnék az estét gizellával tölteni 😀TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...Ja, mindketten a Föld nevű bolygón éltek
Stoki
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Megint sok az oldalnak az aktivitás, pedig tegnap után már azt hittem vége.Az új mottó:
több mint 2 éve
dreadman
159
Az NBC-sek humoruknál vannak. Brady közeli véres szájjal, közben a háttérzene Depeche Mode - It's no good 😀
Positive Vibration
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Alakul az a Californiai házidöntő az NFC-ben...Mégiscsak az NFC West a legerősebb csoport 😊
49ers - Rams
Steve Ribbed
több mint 2 éve
Gizella a Gazella. Kedvenc újságja meg a la Gazella dello Sport.mindketten szeretnék az estét gizellával tölteni 😀TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...Ja, mindketten a Föld nevű bolygón éltek
Stoki
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Lassan jöhetnek a csöcsök(. )( .)
warr_b
(. )( .)
(. )( .)
(. )( .)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️Montana és Marino utolsó meccse is Floridában volt!!!
Nünüke
több mint 2 éve
Steve Ribbed
396
Alakul az a Californiai házidöntő az NFC-ben...49ers - Rams
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Lassan jöhetnek a csöcsökmajd 28-3-nál
warr_b
több mint 2 éve
mindketten szeretnék az estét gizellával tölteni 😀TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...Ja, mindketten a Föld nevű bolygón éltek
Stoki
davemayer
több mint 2 éve
jöhetne Trask a Tampábainaktív 😕
Heisman
több mint 2 éve
Lassan jöhetnek a csöcsöktessék sport
warr_b
youtu.be/HpD6BoYH1IM
több mint 2 éve
jöhetne Trask a Tampába
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️nagy hősök lesztek
Nünüke
több mint 2 éve
TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...Ja, mindketten a Föld nevű bolygón éltek
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nünüke
558
Vèget vetünk Brady pályafutásának🤷♂️
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
nem lehet hogy wentz van a sisak alatt?Srácok nem úgy van, hogy Brady-t kisegíti mindig a csapata? 😮most olyan szarul játszik hogy még ők se tudják
Mr.Breaker
Adirotor
több mint 2 éve
Lassan jöhetnek a csöcsök
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...