Divisional vasárnap
több mint 2 éve
ez fumbli
több mint 2 éve
pedig ezen aki röhög az max jófej akar lenniMég jó hogy nem a te velemenyed lesz számomra a döntő, de köszina, mégis van humorérzéked, ja, nemGizella a Gazella. Kedvenc újságja meg a la Gazella dello Sport.mindketten szeretnék az estét gizellával tölteni 😀TB a passzokat, én meg az ízeket nem érzem, van bennünk valami közös...Ja, mindketten a Föld nevű bolygón éltek
Stoki
davemayer
Negritis
davemayer
Stoki
davemayer
több mint 2 éve
Fumbli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fasza, meghalt nalam minden. Teljesen meghalt a game pass
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
de, volt már bloodgate a fejelés utángate-zés még nem volt. ja az a patses híreknél van. de az ultimate poén: kiégettgateÍrtam már, hogy kiégett?ki nem írta még, jár így az oldal is lassan😉 😛
r.baggio
dande
gedam
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
vissza fogják tapsolniPeace Mindnkinek,Big Ben farewell tour után itt a Brady búcsúkoncert
Elkezdődött már a meccs, vagy ez még a warm up session?
Cypress
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
gedam
5 905
gate-zés még nem volt. ja az a patses híreknél van. de az ultimate poén: kiégettgateÍrtam már, hogy kiégett?ki nem írta még, jár így az oldal is lassan😉 😛
r.baggio
dande
több mint 2 éve
Peace Mindnkinek,Big Ben farewell tour után itt a Brady búcsúkoncert
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Peace Mindnkinek,mar vege is van. :-P
Cypress
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Peace Mindnkinek, Elkezdődött már a meccs, vagy ez még a warm up session?
több mint 2 éve
egyben búcsúztató mérkőzés is? 😀
több mint 2 éve
gabor25
5 144
BRADY CAREER IS OVERez nem is brady. de az o carrierje is veget ert mar. lol.
zacknorb
több mint 2 éve
Nem láttam elképzelhetetlennek egy Rams győzelmet, de azért nem is így.Igen ez azert sokkolo
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na, kiderult a stikli. A Bucs sztarja AB volt valojaban, Brady meg a kerekkoto.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Eddig mind2 meccs szoros volt, nem merült fel bennem, hogy pont a Tampa szopik ki nagyon. Persze még a vége messze van
több mint 2 éve
szal FG -> pick6 + 2pontosajjaj
hmm
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez az előny nem megnyugtató ha Brady játszik a túloldalon..én csak tudom!!! 😀 😀 😀Neki kell menni a kétpontosnak nyilván
Josek
---
több mint 2 éve
szép PickSzalámi helyett eddig egy másik állat eredetű testrész jut a Bucsnak ma.
Heisman
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ez az előny nem megnyugtató ha Brady játszik a túloldalon..én csak tudom!!! 😀 😀 😀21-3 onnan szep veszteni?
Josek
több mint 2 éve
Yesssz. Kell most a td!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Írtam már, hogy kiégett?ki nem írta még, jár így az oldal is lassan😉 😛
r.baggio
több mint 2 éve
De boldog a csávó! 😄😄