Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Jujj de morci volt a brédi gyerek
több mint 2 éve
Still alive ❤️Bazza már a Lions győzelmeinek se tud örülni (és átalában akkor nyernek, ha nem nézi...) és meg látens mazochista lettem. 😀KiégettJó hát ez sajnos érthető, én nehezen értem, hogy Bazza vagy Ikitriad hogy bírják ezt ép ésszel
r.baggio
MirrMurr
iktriad
több mint 2 éve
Not complaining, de ez a bíró eléggé utálja a Tampát.Meg tudom érteni.
tenorx
Ha még egy ilyet kap Brady akkor végleg kiáll?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Srácok nem úgy van, hogy Brady-t kisegíti mindig a csapata? 😮Ma Brady bizonyítani fogja hogy akkor is továbbmegy ha a saját csapata sem akarja. Goat.
Mr.Breaker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Srácok nem úgy van, hogy Brady-t kisegíti mindig a csapata? 😮most olyan szarul játszik hogy még ők se tudják
Mr.Breaker
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Srácok nem úgy van, hogy Brady-t kisegíti mindig a csapata? 😮
több mint 2 éve
LOOOOOOOOOOOOOOL és az NBC megint bejátsza a 'No Good'-ot a Depeche Mode-tól a kihagyott FG után. Hagyományőrzés!!!Maksa Zoli beperelne.Paksa híradóba való poénEzeknek a csapatoknak én Jó ST-t kívánok.Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Helyes
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hogy létezik a Packers ST, és nem csak halus részegek voltak fenn a pályán tegnapmármint mit tagadsz? 😀Egyelőre még a tagadás fázisában vagyok.akarsz róla beszélni? 😀Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
Negritis
Kampman
- azt hogy van szezon
- hogy játszottatok tegnap
- hogy az ST-n ment el
? 😀
Negritis
több mint 2 éve
Néha futhatnának is
több mint 2 éve
na taka van IkEzeknek a csapatoknak én Jó ST-t kívánok.Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
iktriad
uramisten
több mint 2 éve
brady már mebolondult öreg korára, vissza kéne vonulnia.jamesesedik
Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bazza már a Lions győzelmeinek se tud örülni (és átalában akkor nyernek, ha nem nézi...) és meg látens mazochista lettem. 😀KiégettJó hát ez sajnos érthető, én nehezen értem, hogy Bazza vagy Ikitriad hogy bírják ezt ép ésszel
r.baggio
MirrMurr
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Paksa híradóba való poénEzeknek a csapatoknak én Jó ST-t kívánok.Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
iktriad
több mint 2 éve
brady már mebolondult öreg korára, vissza kéne vonulnia.
több mint 2 éve
Az mondjuk komoly, hogy Miller megfejeli, vérzik a szája is, és még ő kap zászlót reklamálásért.
több mint 2 éve
mármint mit tagadsz? 😀Egyelőre még a tagadás fázisában vagyok.akarsz róla beszélni? 😀Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
Negritis
Kampman
- azt hogy van szezon
- hogy játszottatok tegnap
- hogy az ST-n ment el
? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
b /\ L i N T
198
Hisztis Brady, azért remélem meccs végén lesz kézfogás....nem rohan az öltözőbe 😊
több mint 2 éve
Not complaining, de ez a bíró eléggé utálja a Tampát.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
JajEzeknek a csapatoknak én Jó ST-t kívánok.Mekkora balfasz volt a gunner, csak ki kellett volna üsse a labdat oldalt erre nekiallt kaparni utana...Sajnos vannak csapatok, amiknek a special team nem az erősségük...
gabokocka
Kampman
iktriad
több mint 2 éve
hoppáhoppá....nem tudták értelmezni a zebrák, hogy nem NE mezben van
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ahogy Höri mondta az offseason beharangozóbanLeonard Fournette mehet a pi...