Divisional vasárnap
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De nem allnek ra ot vedeni. Sot te sem szivesen. A vedo gyilok ember.A Higgins miatt két meccs alatt három Bills DB esett ki.Miatta nem, mert hibás nem volt 1x sem.
Burkus
shagi0206
Unalmas az eleted? Szeretnel uj dolgokat atelni? Akkor allj fel ellenem vedekezni es garantalt az izgalom.
több mint 1 éve
Ez fumble. És Allen is megsérült.
több mint 1 éve
Nem figyeltél. Baracklekváros...na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ez egy fumble kell legyen
több mint 1 éve
ez fámbli
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕Jó lesz mostoha muternak XD
Löfli
több mint 1 éve
Jön az INT?
több mint 1 éve
na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕Nem fogod összefosni magad?
Löfli
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Tuti rekord deal leszBurrow milyen lóvét kap majd, ha jön a hosszabbítás? Top 3 gondolom meglesz.TOP1 lesz az.
De lehet ő beéri top 10-zel is?
shagi0206
empty taxi
több mint 1 éve
na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nyilván erre van esély. Csak remélem nem lesz olyan "mohó". Bár ilyen qb-ból nem sok van.Burrow milyen lóvét kap majd, ha jön a hosszabbítás? Top 3 gondolom meglesz.TOP1 lesz az.
shagi0206
empty taxi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
megint vazze behívnak 2 passztAzért, mert futást várnak és amúgy meg jó lett volna a passz, ha nem dobja magasan.
miért????
3 futás, ha nincs TD 2 perc ugrik és FG
NB2
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
A Higgins miatt két meccs alatt három Bills DB esett ki.Uh és tényleg
Burkus
több mint 1 éve
Burrow milyen lóvét kap majd, ha jön a hosszabbítás? Top 3 gondolom meglesz.Ha így folytatja, nem éri be a top3-mal sem, a legdrágább QB lesz.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
A Higgins miatt két meccs alatt három Bills DB esett ki.Miatta nem, mert hibás nem volt 1x sem.
Burkus
több mint 1 éve
Burrow milyen lóvét kap majd, ha jön a hosszabbítás? Top 3 gondolom meglesz.TOP1 lesz az.
shagi0206
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
gabor25
5 144
megint vazze behívnak 2 passztSzeretik az izgalmakat. Es ha kinnyen jon konnyen megy. Kicsit. Mazoistak.
miért????
3 futás, ha nincs TD 2 perc ugrik és FG
NB2
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Na Allen 11 perc alatt 3 TD drive… Ez még hihető lenne, de higy közben nem ad fel pontokat a Bills D az már nem…
több mint 1 éve
Hétvége előtt arra tippeltem, hogy az Eagles és a Bills ki fog pukkadni. Az egyikben nagyot tévedtem, a másikban - ahogy elnézem - nem annyira.
több mint 1 éve
A Higgins miatt két meccs alatt három Bills DB esett ki.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Burrow milyen lóvét kap majd, ha jön a hosszabbítás? Top 3 gondolom meglesz. De lehet ő beéri top 10-zel is?