NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 557
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Szerintem ezen a héten visszasírják Dallasban. 😀Texasban se szerették, én miért szeretném? 😀A 2 1/1 eddig udfa-ként játszik.Ne sértegesd Tony Romo-t!
shagi0206
iktriad
shagi0206
10 hónapja
Az egész PO-ban ezt a köcsög európai közvetítést kapjuk majd?Igen, de nem kurva mindegy? 😀
Szokol
10 hónapja
Az egész PO-ban ezt a köcsög európai közvetítést kapjuk majd?
10 hónapja
Hát szomorú h már nem aktív tag.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
10 hónapja
shagi0206
10 922
Texasban se szerették, én miért szeretném? 😀A 2 1/1 eddig udfa-ként játszik.Ne sértegesd Tony Romo-t!
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Utley
264
Édes kicsi Goff, de jó lenne, ha nem csinálnál f@szságokat…
10 hónapja
Baszod, most világosodtam meg, hogy leszek milliárdos. Csinálok egy PCF nevű adatbázist, Pro Coach Focus és eladom az edzőkereső csapatoknak!Vegyél be a bizniszbe!
"A XXI. században egy győzelem-vereség mutató semmit nem számít, lépjen be velünk az analitika világába!"
Na?
Szokol
10 hónapja
shagi0206
10 922
én is összezavarodnék, ha jövőre hirtelen a Cards elkezdene csupa pozitívumot produkálni. Nem vagyok hozzászokva.Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
SBL
10 hónapja
casaubon
2 391
Eddig egyik QB jobb, mint a masik
10 hónapja
A 2 1/1 eddig udfa-ként játszik.Ne sértegesd Tony Romo-t!
shagi0206
10 hónapja
Jaj ne már Lions, ebből TDt kellett volna csinálni.örüljünk hogy nem int
Vagy jön a balls of steel és nekimennek?
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jaj ne már Lions, ebből TDt kellett volna csinálni.Vagy jön a balls of steel és nekimennek?
10 hónapja
SBL
2 213
Vagy belefáradt, hogy szárnyal a csapat.Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 922
A 2 1/1 eddig udfa-ként játszik.
10 hónapja
Na ez tényleg egy turnover worthy pass volt.
10 hónapja
Baszod, most világosodtam meg, hogy leszek milliárdos. Csinálok egy PCF nevű adatbázist, Pro Coach Focus és eladom az edzőkereső csapatoknak!"A XXI. században egy győzelem-vereség mutató semmit nem számít, lépjen be velünk az analitika világába!"
Na?
10 hónapja
shagi0206
10 922
pont annyi van benne, amennyi kell.túl kevés a paradicsomNa basszameg épp hozta asszony a tortillámat és a szósztAz én vacsorám 😀
Hanni
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
Morfil
585
Ha szarul all a Tampa meg gyorsan leigazolhatjak Bradyt a masodik felidore
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Amúgy Bazzaval mi lett?Belefáradt a Lions balfaszkodásaiba. Azóta szárnyal a csapat. 😀
steelwolf
10 hónapja
túl kevés a paradicsomNa basszameg épp hozta asszony a tortillámat és a szószt
Hanni
Az én vacsorám 😀
shagi0206
10 hónapja
Így hívják a szagkommentátort? Mondjuk Kovács István sztárboxnál elég jól nyomta, mintha értett volna hozzá.kovács istván, a faszomatErős 5. hozzászólás!
shiwnouk
shawnka
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
csak kérte hogy hozza valaki a pélóját, gondolom felcsatolhatókovács istván, a faszomatErős 5. hozzászólás!
shiwnouk
shawnka
10 hónapja
shagi0206
10 922
Na basszameg épp hozta asszony a tortillámat és a szószt
Hanni
Az én vacsorám 😀