NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Bowles Tomlin rokona?Rezzenéstelen arccal, szótlanul nézz ki a fejéből!
10 hónapja
leigazolhatták volna TB-t 😊Lekopogom, de a Detroit D eddig egészen jónak tűnikmondjuk örök kérdés hogy detroit d vagy mayfield
tenorx
Negritis, a vajda
10 hónapja
shagi0206
10 922
a rúgó szerintem Rajek kisasszony labdáit nézte merevenmosnék rá
zacknorb
10 hónapja
shagi0206
10 922
topstreams.info/nfl/lionsÉn is ott próbálgatom egy ideje...Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?reddit1.nflbite.com/nfl/live/tampa-bay-buccaneers-at-detroit-lions-live-stream
nagylaza, főpohárnok
próbáld végig, amíg találsz 1-et, én is így szoktam. Topstreamer pl nekem általában elég stabilan szokott futni.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
ezt próbáld ki
10 hónapja
nálam a streameast egész jól szokott menni, de 1 percet csúszik kbÉn is ott próbálgatom egy ideje...Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?reddit1.nflbite.com/nfl/live/tampa-bay-buccaneers-at-detroit-lions-live-stream
nagylaza, főpohárnok
próbáld végig, amíg találsz 1-et, én is így szoktam. Topstreamer pl nekem általában elég stabilan szokott futni.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
a rúgó szerintem Rajek kisasszony labdáit nézte mereven10 hónapja
Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?Dofu app
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Én is ott próbálgatom egy ideje...Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?reddit1.nflbite.com/nfl/live/tampa-bay-buccaneers-at-detroit-lions-live-stream
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
10 hónapja
doink
10 hónapja
shagi0206
10 922
Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?reddit1.nflbite.com/nfl/live/tampa-bay-buccaneers-at-detroit-lions-live-stream
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Bang
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Lekopogom, de a Detroit D eddig egészen jónak tűnikmondjuk örök kérdés hogy detroit d vagy mayfield
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?nflhunter.com/detroit-lions-game/
nagylaza, főpohárnok
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Francba már, hogy mennyit szenvedek a streamekkel. Van valakinek, ami jól működik?
10 hónapja
shagi0206
10 922
Számít az? 😀Nekik nem QB kéne de nagyon? 😀Hát odáig nem vszínű, hogy lecsúszna. Majd a Falcons kiviszi 😆Ha lecsúszik 1/17-ig, Dougie P kihozza belőle a Zach Ertzt. 😀Természetesen olyan helyre, ahova nem is kell. Csak mivel blue chip játékos, ezért bpa alapon kihúzza valakiLaporta a következő évtized legjobb TE-je lesz?Várjuk meg Brock Bowers hova kerül áprilisban.
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Nekik nem QB kéne de nagyon? 😀Hát odáig nem vszínű, hogy lecsúszna. Majd a Falcons kiviszi 😆Ha lecsúszik 1/17-ig, Dougie P kihozza belőle a Zach Ertzt. 😀Természetesen olyan helyre, ahova nem is kell. Csak mivel blue chip játékos, ezért bpa alapon kihúzza valakiLaporta a következő évtized legjobb TE-je lesz?Várjuk meg Brock Bowers hova kerül áprilisban.
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
10 hónapja
Expresszó??Régen presszó volt, ma már pub vagy romkocsma.
James007
10 hónapja
shagi0206
10 922
Hát odáig nem vszínű, hogy lecsúszna. Majd a Falcons kiviszi 😆Ha lecsúszik 1/17-ig, Dougie P kihozza belőle a Zach Ertzt. 😀Természetesen olyan helyre, ahova nem is kell. Csak mivel blue chip játékos, ezért bpa alapon kihúzza valakiLaporta a következő évtized legjobb TE-je lesz?Várjuk meg Brock Bowers hova kerül áprilisban.
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Lekopogom, de a Detroit D eddig egészen jónak tűnik
10 hónapja
Tyson Alualu sighting!!!!
10 hónapja
James007
1 854
Expresszó??
10 hónapja
Ha lecsúszik 1/17-ig, Dougie P kihozza belőle a Zach Ertzt. 😀Természetesen olyan helyre, ahova nem is kell. Csak mivel blue chip játékos, ezért bpa alapon kihúzza valakiLaporta a következő évtized legjobb TE-je lesz?Várjuk meg Brock Bowers hova kerül áprilisban.
shagi0206
iktriad
shagi0206