Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
rbCsávó 2023ban egy beast volt
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
11 hónapja
Akkor egy RB. Ez sem rossz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
Mièrt álltak meg a Bills picknèl a Tomlin nyilatkozat alatt???? 🤷Mert új kör kezdődött 😉
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Jöhet Cobee Bryant hozzánk. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
😕kis gadsen bent van még?Töltők
Kúrfürst briareos
zacknorb
11 hónapja
Á gec, Bills kivitte a kedvenc bennamradt CB-met
Poloska vagyok.
11 hónapja
kis gadsen bent van még?Töltők
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ja, hogy ma már volt 1. Az nem maradt meg.egy harmadik?Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
deyell
11 hónapja
egy harmadik?Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
built for this shit
11 hónapja
Mièrt álltak meg a Bills picknèl a Tomlin nyilatkozat alatt???? 🤷
11 hónapja
Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
11 hónapja
Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
Poloska vagyok.
11 hónapja
Khalil Shakir is 5. kör vége volt, Nash hasonló kaliber

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
11 hónapja
A szezon elején, majd utána nagyon összekapta magát, hogy az OSU elleni elődöntőn aztán megegyék reggelireAzért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Ő nem borzalmas volt? Keverem valakivel?
danyly
ZERO_L

---
11 hónapja
Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb

11 hónapja
3 óra 40 perc volt a negyedik-ötödik körIdén nem kesz éjfélkor vége
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
Én nem nagyon tudok eü gondokról tőle, inkább a tapasztalatlansága lehet hátrány. A Texas OL nagyon jó volt, de lehet csak úgy, hogy ők együtt játszottak. Külön-külön már más tészta.Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Harmadik körben draftoltam 😊 a kicsit nyerssel még finoman fogalmaztál, na de a plafonja nagyon magas, ilyenkor egészségügyi vagy mentális gondok lehetnek a háttérben, ha még az ötödik körben se próbál rá senki egy ilyen játékosra
danyly
Meg hát Mbow is 5/18 lett, szóval ki tudja
r.baggio
11 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Tyler Shough 99es.
deyell
11 hónapja
3 óra 40 perc volt a negyedik-ötödik kör