Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Ő nem borzalmas volt? Keverem valakivel?
danyly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
Poloska vagyok.
11 hónapja
Erről a gyerekről még sose hallottam 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.
built for this shit
11 hónapja
Cards pick elég gázIdei Eagles a Cards, kurvajó pickek
Janek
Poloska vagyok.
11 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Harmadik körben draftoltam 😊 a kicsit nyerssel még finoman fogalmaztál, na de a plafonja nagyon magas, ilyenkor egészségügyi vagy mentális gondok lehetnek a háttérben, ha még az ötödik körben se próbál rá senki egy ilyen játékosra
danyly
Meg hát Mbow is 5/18 lett, szóval ki tudja
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Jogos, csak 10 nap múlva lesz 40.22 😀Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
11 hónapja
Ezt szétadom ezt a picket 😊Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftoltákMár nincs
zacknorb
warr_b
11 hónapja
Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftoltákMár nincs
zacknorb

11 hónapja
22 😀Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
Sixo
11 hónapja
Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftolták
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
11 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
Meg defensive koordinátoknak is.bokszolónak jobb volt.Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
Sixo
deyell
11 hónapja
bokszolónak jobb volt.Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
Sixo
built for this shit
11 hónapja
Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
11 hónapja
Az a baj van pár olyan csapat akit annyira irigylek mert a falakra épít, a kopasz meg a DB sorra
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Most már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
11 hónapja
És akkor most már Frazier isUtóbbit elvitte a Giants 154-en vagy holVan még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
warr_b