Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Na Browns meccseket is megéri nézni majd
11 hónapja
Zacknorb most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
payton nagyon komoly ebben a psg-s melegítőben
11 hónapja
Vele szoktam reggel borotválkozni. Csak E betűvel írja a nevét.venes?
Sixo
11 hónapja
Vele szoktam reggel borotválkozni. Csak E betűvel írja a nevét.
11 hónapja
Minnyá a South Carolinának is 4 lesz.Most 2025 Draft picks after Round 2:
— CFB Tracker (@MatchupTracker) April 26, 2025
7 - Ohio State
5 - Texas
4 - Georgia
4 - Michigan
4 - Ole Miss
zacknorb
11 hónapja
És végül is igaza lett, csak Russell Wilsonnal is megtehette ezt volna (igaz az volt az Andrew Luck draft).Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀Gene Smith megérkezett és megmondta, ma kihúzunk egy olyan játékost aki legjobb a posztján
iktriad
Wester
Közben nézem, 3 éve Chad Muma-t is 3/6-ra vittük. Bejött. Ja nem.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Most 2025 Draft picks after Round 2:
— CFB Tracker (@MatchupTracker) April 26, 2025
7 - Ohio State
5 - Texas
4 - Georgia
4 - Michigan
4 - Ole Miss
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez a Giants védőfal viszont nagyon durva
Poloska vagyok.
11 hónapja
Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀Gene Smith megérkezett és megmondta, ma kihúzunk egy olyan játékost aki legjobb a posztján
iktriad
Lesz ez még így se!
11 hónapja
pedig szép új fejezet lenne a classic nfl vs trump beefbencsodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőA kormányváltás után talán kevésbé fognak odafigyelni az ilyesmire
Kúrfürst briareos
Kampman
11 hónapja
csodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőTrump az elnök junó
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Bronny > Sanders.
11 hónapja
csodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nőA kormányváltás után talán kevésbé fognak odafigyelni az ilyesmire
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Épp nézem, a 70. pick-nél jön legközelebb a Jags?! Legutóbb mikor ott választottunk, az nagyon emlékezetesre sikerült. (=hírhedt húzás lett, pedig a játékos többszörös Pro Bowler lett azóta és még mindig a ligában van). Szerencsére arra a posztra tuti nem fogunk most húzni. 😀
11 hónapja
186 fontos safetykap egy kis aaron maybin féle változatos étrendet is mire indul camp 204 lesz
Sixo
11 hónapja
Jönnek sorban a Chicago pickek oszt egy Bears szurkoló sincs itt.Dede csak Tüsivel nyomatjuk a Discord csatornánkon
Sixo
11 hónapja
oszt? legalább nem használták túl, pff-nél majdnem első körös voltde 4 év alatt nincs 1000 snapjeyardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
Sixo
zacknorb
11 hónapja
már átírtam snap-re....az hogy a Kent state ellen szétb@szott mindenkit ok, de az OSU ellen nem tette...vagy a georgia ellenyardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
Sixo
11 hónapja
186 fontos safetyA poszt okè, a játèkost meglátjuk. 😊
Sixo