Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
csodálkozom h a felsorokaztott service memberek legalább fele nem nő
11 hónapja
de 4 év alatt nincs 1000 snapjeyardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
emellett még a Combine-ja is jó szar voltAz megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
built for this shit
11 hónapja
yardig?Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Klaci79
Pass rusherban amikor pályán volt szétbaszott mindenkit mindig.
11 hónapja
X-factorDante Hall, na nála jobban 2000-es évek feelingje csak annak lenne, ha Matt Leinart is bejönne még beolvasniThe human joystick
Kampman
deyell
11 hónapja
Az megint mekkora steal a Chiefsnek jézusom.miért? azért messze nem volt egy komoly egyetemi karrier mögötte...ok hogy a Tennessee-ben 3-400 snappig jut el bárki adott évben, de azért olyan nagyon nem volt ő kiemelkedő, hogy a 2. kör végén steal legyen. NEm rossz játékos, na de pont helyén van szerintem, semmi stealt nem látok
Sixo
Szerkesztette: Klaci79
11 hónapja
Dante Hall, na nála jobban 2000-es évek feelingje csak annak lenne, ha Matt Leinart is bejönne még beolvasniThe human joystick
Kampman
built for this shit
11 hónapja
Raiders trade: Pick 37, 143 Dolphins trade: Pick 48, 98, 135Raiders trade 48 to the Texans for 58 & 99
legalább lesz még három húzásunk ma ha már Higgins és Johnson nem jött.
built for this shit
11 hónapja
Dante Hall, na nála jobban 2000-es évek feelingje csak annak lenne, ha Matt Leinart is bejönne még beolvasni
11 hónapja
Basszus, beírtam hozzájuk 3/66-ra
Poloska vagyok.
11 hónapja
Dante Hall-ra azt hittem az Emitt Smith mondja be a Chiefs pickjét.
11 hónapja
Még 2 nem QB pick és Shedeur max. 3. körös pick lesz. 😀
11 hónapja
Bears fan Fields mezben, engedd el öcsi
Lesz ez még így se!
11 hónapja
borzasztó, mint a legtöbb modern reklámAz azért vicces lenne, ha Deion kölkét végül valamikor az 5. körben csak kiírnák a képernyő aljára valami szar Geico reklám alattEz jobb reklám, mint amilyen QB Shedeur. 😀
Kampman
iktriad
11 hónapja
Jönnek sorban a Chicago pickek oszt egy Bears szurkoló sincs itt.
11 hónapja
Az azért vicces lenne, ha Deion kölkét végül valamikor az 5. körben csak kiírnák a képernyő aljára valami szar Geico reklám alattEz jobb reklám, mint amilyen QB Shedeur. 😀
Kampman
11 hónapja
igen most utanaolvastamvalóban így hívják az egyetem csapatait, de csak mert ennyire rájuk ragadt ez a név, de a hivatalos a mississippivilágéletemben azt hittem h ole miss rebelsmiért mindig mississipinek mondják az ole misst?mert az a hivatalos neve
Kúrfürst briareos
zacknorb
Kúrfürst briareos
Klaci79
11 hónapja
valóban így hívják az egyetem csapatait, de csak mert ennyire rájuk ragadt ez a név, de a hivatalos a mississippivilágéletemben azt hittem h ole miss rebelsmiért mindig mississipinek mondják az ole misst?mert az a hivatalos neve
Kúrfürst briareos
zacknorb
Kúrfürst briareos
11 hónapja
a 2000es években ragadtálvilágéletemben azt hittem h ole miss rebelsmiért mindig mississipinek mondják az ole misst?mert az a hivatalos neve
Kúrfürst briareos
zacknorb
Kúrfürst briareos
11 hónapja
picsába ez jó pick a Reds..ComandónakAz Amos könyvek szerint is.
petey