Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Az a vicc nekünk is azért van mert Namath egy állat volt és 4000 felett dobott az őskorbanNem. 😀vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
iktriad
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
11 hónapja
kapcsolja be holnap is közvetitésünket amikor még mélyebbre ásunk a memetárbanraiders is nope chuck testa-zta sedőrtde kurva rég hallottam már ezt a nevet 😀
Kúrfürst briareos
dancogo
11 hónapja
épp ezért van spoilerbenmég nem volt ...Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
dande2
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
3838 az eddigi franchise rekordvótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Az hagyján, most csak őt nem lowblowolták, és az egyik ellenfele CM Punk volt, Chicago hőse kbÉn csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
11 hónapja
izé.. örülünk?Nem Sanders. Jó játékos jött. Igen.
deyell
11 hónapja
még nem volt ...Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
dande2
11 hónapja
Az idei draft legmagasabb OL játékosa.Jalen Travis – Iowa St. - 6.8 magas , 339 font
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
raiders is nope chuck testa-zta sedőrtde kurva rég hallottam már ezt a nevet 😀
Kúrfürst briareos
11 hónapja
azért én sem vagyok mindenevőMióta válogatsz?Ha most színpadon lévő bányából feljön a szén hölgyeményekre gondolsz akkor kabbe 😊most épp van 2 neked való bula, mondjuk nem mezteleneknem jött meg a kedvem pankrációt nézniCsak akkor nézem ha két meztelen csaj csinálja
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
izé.. örülünk?Szerintem jó playa
deyell
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
11 hónapja
de stewartot védi a religion armorÉn csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
iktriad
11 hónapja
Nem. 😀vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
11 hónapja
már megint haterkedszKb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
11 hónapja
Én csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
11 hónapja
Raiders kiviszi Sanderst? 😀majd holnap
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
11 hónapja
Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
11 hónapja
Mióta válogatsz?Ha most színpadon lévő bányából feljön a szén hölgyeményekre gondolsz akkor kabbe 😊most épp van 2 neked való bula, mondjuk nem mezteleneknem jött meg a kedvem pankrációt nézniCsak akkor nézem ha két meztelen csaj csinálja
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Raiders kiviszi Sanderst? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Az NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!