Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
ki ez a köcsög?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ekkora benga állatnak a térdéig ér.kicsit föntebb már a szerelemcsap van 😊340 font, 6.6, a combját ha eléri.Majd Love megszeretgeti és megszelidűl 😊Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Mi nem akarunk választani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
kicsit föntebb már a szerelemcsap van 😊340 font, 6.6, a combját ha eléri.Majd Love megszeretgeti és megszelidűl 😊Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft

11 hónapja
Kezdésnek jól hangzikCsávó egyszer leköpött valakit, edzőhöz baszta a sisakját, meg voltak tűrhőségeiLemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
zacknorb
11 hónapja
hawk tua?Majd Love megszeretgeti és megszelidűl 😊Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
haribóban vannak?ezért haris a viszonyuk a többiekkel?A Töltők bezzeg jó embert húznakHa engem kérdezel ez egy elég Tre pick tőlük. 😀
zacknorb
iktriad
Negritis, a vajda
Draft

11 hónapja
340 font, 6.6, a combját ha eléri.Majd Love megszeretgeti és megszelidűl 😊Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Majd Love megszeretgeti és megszelidűl 😊Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Draft

11 hónapja
Allen Lazard te vagy az? 😀faszom,... megint a Chargers viszi a fasza WR-t mint tavaly....booooomég egy fasza WR van. az Iowa State-ről
ThundersNFL a Paraszt
deyell
11 hónapja
faszom,... megint a Chargers viszi a fasza WR-t mint tavaly....booooomég egy fasza WR van. az Iowa State-ről
ThundersNFL a Paraszt
built for this shit
11 hónapja
#Broncos trade 57 and 230 (seventh round) to #Lions for 60 and 130 (fourth round).lol
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
ezért haris a viszonyuk a többiekkel?A Töltők bezzeg jó embert húznakHa engem kérdezel ez egy elég Tre pick tőlük. 😀
zacknorb
iktriad
11 hónapja
#Broncos trade 57 and 230 (seventh round) to #Lions for 60 and 130 (fourth round).
11 hónapja
Egyetemen leköpött valakit meg majdnem összeverte az egyik edzőjét.Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
A Töltők bezzeg jó embert húznakHa engem kérdezel ez egy elég Tre pick tőlük. 😀
zacknorb
11 hónapja
Lemaradtam valamiről?falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman
Sixo
11 hónapja
faszom,... megint a Chargers viszi a fasza WR-t mint tavaly....booooo
Draft

11 hónapja
A Töltők bezzeg jó embert húznak
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ezmiez?Támadófalember. Ő védi majd Love-ot, hogy ne szeretgessék meg az ellen védői.
zacknorb
11 hónapja
Evőverseny lehet az egyik kis krimóbanJORDY NELSONKövér Eddie Lacy vagy BJ Raji nem ért rá? 😀
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
11 hónapja
gordon takarodj
11 hónapja
falemberből sosem elégVajon kit fog leköpni? Rudi Völler ha arra jár?
Kampman