Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Bowles úgy tűnik idén is valami különlegeset zúdít az ellenfél támadóira. No1 és No2 D# jók voltak.A második félidőt majd ma valamikor pótlom.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 777
eeez is meeekkora egykezes INT volt 😊najólvan, mentem, a látottak alapján nyugodtan fogok aludni 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 777
apácák a vip páholyban 😀Fucués ott simizte a zokostelefonját az egyik 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
apácák a vip páholyban 😀
több mint 10 éve
Ok, igazad van Asbee mégis Hosleynak reszeltek. Bár még maradhat McBride is C. James helyett.
több mint 10 éve
Már értem miért vittétek volna tavaly Denardot. 😀Detroit #Lions QB depth chart: #1 Matthew Stafford #2 Matthew Stafford on crutches #3 Joique Bell #4 Dan Orlovsky 😊BazzaniHosszú út van még előtte úgy tűnikToto21Nincs valami közepes 3.-ik számú QB a Lionsnál, mert a ZS védelem is pariban tartja a csapatot, de még mindig a Browns megy 9-6-ra. Orlovsky kemény 12/23Toto21Próbálják Orlovskyt formába hozni.
Kellen Moore a 3.QB.Bazzani
több mint 10 éve
Ez a 3. és hosszúrra shotgun futás hívás sajnos megmaradt.
több mint 10 éve
Detroit #Lions QB depth chart: #1 Matthew Stafford #2 Matthew Stafford on crutches #3 Joique Bell #4 Dan Orlovsky 😊Hosszú út van még előtte úgy tűnikToto21Nincs valami közepes 3.-ik számú QB a Lionsnál, mert a ZS védelem is pariban tartja a csapatot, de még mindig a Browns megy 9-6-ra. Orlovsky kemény 12/23Toto21Próbálják Orlovskyt formába hozni.
több mint 10 éve
Toto21
5 906
Hosszú út van még előtte úgy tűnikNincs valami közepes 3.-ik számú QB a Lionsnál, mert a ZS védelem is pariban tartja a csapatot, de még mindig a Browns megy 9-6-ra. Orlovsky kemény 12/23Toto21Próbálják Orlovskyt formába hozni.
több mint 10 éve
jogos 😀Bethel mikor vátlott 31-ről 28-ra? @)Fucugondolom amikor megjött Cromartie 😉Cardinalis
több mint 10 éve
korábban picit ráestek a lábára hátulról, de játszatják mert kell a gyakorlás neki.jövőhéten agyon fogják gyakorolni a futásblokkolást támadófal emberkék.Fucubizony nem árt... Cooper mintha még/már bicegne... 😕Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 777
Bethel mikor vátlott 31-ről 28-ra? @)Fucugondolom amikor megjött Cromartie 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Nincs valami közepes 3.-ik számú QB a Lionsnál, mert a ZS védelem is pariban tartja a csapatot, de még mindig a Browns megy 9-6-ra. Orlovsky kemény 12/23Toto21Próbálják Orlovskyt formába hozni.
Kellen Moore a 3.QB.
több mint 10 éve
Nekem nem tetszik a védelem eddig.Az új agresszív Lions D.Elég jó a ZS Dtek is. 😀iktriad
0 sack, 0 QB hit.
Rendesen felszopják Jonathan Football-t, a Lions Zs védelem ellen játszik kb.Bazzani
A töketlen Browns O miatt nincs még itt pontparádé a részükről.
Egy normális támadósor ma kiütött volna minket.
Nincs nyomás az irányítón, az pedig ilyen secondary-vel bajos lesz.
több mint 10 éve
Toto21
5 906
Nincs valami közepes 3.-ik számú QB a Lionsnál, mert a ZS védelem is pariban tartja a csapatot, de még mindig a Browns megy 9-6-ra. Orlovsky kemény 12/23
több mint 10 éve
Cardinalis
5 777
jövőhéten agyon fogják gyakorolni a futásblokkolást támadófal emberkék.Fucubizony nem árt... Cooper mintha még/már bicegne... 😕
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Bethel mikor vátlott 31-ről 28-ra? @)
több mint 10 éve
Hosley 4 meccses eltiltással indulTudom, de 4-en egyérteműen előtte vannak a deph charton és 5-nél több CB-t nem hiszem, hogy megtartunk. Így Hosley (akiért annó ugye egy 3. köröst pazaroltunk) és közte dőlhet el az utolsó hely, de ha ilyeneket csinál, akkor nem ő lesz a nyerő szerintem.balu10eddig igen erős nyara volt just sayinAsbeena baszki Charles James...AsbeeNeki is érik rendesen a cutbalu10
több mint 10 éve
Ja.Van Noy hogy nem vitte le JFFT? o_oiktriadŐ volt aki mellé vetődött? Szép levegő föld rakétát nyomott, szerintem bele is állt a műfűbe a végén.Bazzani
több mint 10 éve
Az új agresszív Lions D.Elég jó a ZS Dtek is. 😀
0 sack, 0 QB hit.
Rendesen felszopják Jonathan Football-t, a Lions Zs védelem ellen játszik kb.Bazzani
több mint 10 éve
Van Noy hogy nem vitte le JFFT? o_oiktriadŐ volt aki mellé vetődött? Szép levegő föld rakétát nyomott, szerintem bele is állt a műfűbe a végén.
több mint 10 éve
Tudom, de 4-en egyérteműen előtte vannak a deph charton és 5-nél több CB-t nem hiszem, hogy megtartunk. Így Hosley (akiért annó ugye egy 3. köröst pazaroltunk) és közte dőlhet el az utolsó hely, de ha ilyeneket csinál, akkor nem ő lesz a nyerő szerintem.eddig igen erős nyara volt just sayinAsbeena baszki Charles James...AsbeeNeki is érik rendesen a cutbalu10