Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Bromley a pályán!!!!!!!
több mint 10 éve
Tony Jeffersonnak és Footenak forró krumpli volt 😊
több mint 10 éve
Toto21
5 955
3-ikra csak megcsinálta Fritz
több mint 10 éve
Hát ja, Bortlesfootball szép kis fanzonet hozott.Halál nyugodt vagyok, mivel a JAX a legszimpatikusabb csapat az AFC South-ban.Toto21Lassan mainstream leszünk legalábbis itt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
ozibozi
17 167
30 pass yard/ 45 büntetés idény eleji forma😊
több mint 10 éve
Pickpatrick, ki lepődött meg?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Halál nyugodt vagyok, mivel a JAX a legszimpatikusabb csapat az AFC South-ban.Toto21Lassan mainstream leszünk legalábbis itt. 😀😀
több mint 10 éve
Toto21
5 955
Halál nyugodt vagyok, mivel a JAX a legszimpatikusabb csapat az AFC South-ban.És Savage se került még pályára szóval mindenki nyugodjon le a picsába!iktriadegyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehetToto211 hét preseason után azért nem kell eret vágniAsbee
több mint 10 éve
Majd Mewhort Megoldja.Hát na ja. Hála a jó kis OL-ünknek. 😀StezMajd megnézek holnap valami összefoglalót róla, mert kíváncsi vagyok. Luck jókat futkározhat majd a houstoni védelem ellen.StezLuck ezt bárki ellen megteheti. 😛ulpianus
több mint 10 éve
Nate Potter megfogta Clowney-t #csakszólok(azért kellett hozzá Stanton fellépése is 😊 )
több mint 10 éve
Kedvenc tweetrekcióm tegnapról.egyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehetToto21Ez örök vitatéma marad, ha a Houston nem megy idén PO-ba, Bortles meg nem emelkedik Gabberti magasságba.Stez
Blake Bortles did more in preseason debut than Blaine Gabbert has in his career. Gabbert 49ers debut laughable. Even Harbaugh cannot fix himSzóval az utóbbi már nem történhet meg. 😀
több mint 10 éve
A Texans belefut a nemzeti nyugati pofonba. Klón majdnem odaért. 14-0 Jöhetnek a cserék.
több mint 10 éve
andree
1 737
A "járási TY Hiltonunk" nem tűnik rossznak. 😀
több mint 10 éve
Hát na ja. Hála a jó kis OL-ünknek. 😀Majd megnézek holnap valami összefoglalót róla, mert kíváncsi vagyok. Luck jókat futkározhat majd a houstoni védelem ellen.StezLuck ezt bárki ellen megteheti. 😛ulpianus
több mint 10 éve
És Savage se került még pályára szóval mindenki nyugodjon le a picsába!egyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehetToto211 hét preseason után azért nem kell eret vágniAsbee
több mint 10 éve
egyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehetToto21Ez örök vitatéma marad, ha a Houston nem megy idén PO-ba, Bortles meg nem emelkedik Gabberti magasságba.
több mint 10 éve
Majd megnézek holnap valami összefoglalót róla, mert kíváncsi vagyok. Luck jókat futkározhat majd a houstoni védelem ellen.StezSzerintem nem csak a Houston ellen lesz erre kénytelen. Sanszosan még ellenünk is ez lesz a szitu.
több mint 10 éve
Majd megnézek holnap valami összefoglalót róla, mert kíváncsi vagyok. Luck jókat futkározhat majd a houstoni védelem ellen.StezLuck ezt bárki ellen megteheti. 😛
több mint 10 éve
egyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehetToto211 hét preseason után azért nem kell eret vágni
több mint 10 éve
Majd megnézek holnap valami összefoglalót róla, mert kíváncsi vagyok. Luck jókat futkározhat majd a houstoni védelem ellen.ügyes a ficó no, el kell ismerni 😉CardinalisHa a tavalyi Veldheert verte meg kétszer, az azért nem nagy szó.Stezmutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbdeyelljó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
Toto21
5 955
egyébként Bortles tegnap mutatott játéka utána a Houston rajongók helyett, elkezdenék gondolkodni, hogy megérte-e Jadeveon az 1/1, vagy mégis inkább QB kellett volna Fritz helyett. Mert ok, hogy hasít a D, de ha nem rak fel pontot az O, akkor így ez negatív szagú szezon lehet
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
ügyes a ficó no, el kell ismerni 😉Ha a tavalyi Veldheert verte meg kétszer, az azért nem nagy szó.Stezmutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbdeyelljó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Meglepően gyorsan eljutottunk a cserék cseréihez.GNGszakad.. nem olyan meglepő