Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha a tavalyi Veldheert verte meg kétszer, az azért nem nagy szó.mutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbdeyelljó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
jó estét! Clowney mutat valamit?HöriLátom már jött válasz. Egyszerre nézek megint két meccset nem figyuzok.
Jó lesz Klón. Kár hogy a többiek nyelik a yardot hátul.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Dan Orlovsky's QB rating after his first half back in Detroit: 69.69ezhetne Caldwellel inkább egyet a szünetben.
Két debil.
több mint 10 éve
Azért Johnnynak adjunk esélyt még valami okosságra, 3 playt tudott csak játszani eddigChargers LTÖvé lesz a teljes 3. negyed.
több mint 10 éve
Azért Johnnynak adjunk esélyt még valami okosságra, 3 playt tudott csak játszani eddig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
Palmerünk meg 5/5ös TD drivot vezetett 😊no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
De "izgis" lesz idén is az AFC South...no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
deyell
11 702
mutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbjó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
choose life
több mint 10 éve
Semlegesként már pengét nyeltem volna.BazzaniSemlegesként már elmentél volna aludni.
több mint 10 éve
jó estét! Clowney mutat valamit?no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriAki nem vak az látja.
Semlegesként már pengét nyeltem volna.
több mint 10 éve
A 2. negyed végére sikerült észrevenni h vannak elkapóink is
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
GNG
241
Meglepően gyorsan eljutottunk a cserék cseréihez.
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lions
több mint 10 éve
Remélem Broyles végre végig tud játszani egy szezont.Nagy szükség lenne rá.
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
TE parádé
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
Alig verte el az emberét. 😀andree😊
kár, hogy az előző TD-t nem adták meg... tán a csere center illegál kontaktolt, ha jól értettem...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
nekiment a védőnek, meg se próbálta kikerülniGeorge Winn vision 0HöriMiért?Bazzani
több mint 10 éve
Mekkora rangadó.Teddy és Bortles ennél jobban kezdett tegnap...iktriadma játszik Savage is Logan Thomas ellen. #cantwaitHöri
Egyébként azzal, hogy Manziel 3 & outtal nyitott, csak bebizonyította, hogy nagyon jól illik a Browns offensebe.
több mint 10 éve
andree
1 736
Alig verte el az emberét. 😀